2777
2789
عنوان

همه دارن از ازدواج حرف میزنن......

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 157 پست
چرا کجا ازدواج بده ؟ به این خوبیواقعا ادم تو مجردی. ول معتدله  نه هدفی نه دلخوشی  نه ع ...

همه چیز توی ازدواج نیست که بدون سواد و شغل و استقلال بری سر خونه زندگی که چی بشه 

آدم اول  باید به هدفش برسه در آخر توی سن مناسب ازدواج کنه 

به نظرم کسی که زود ازدواج میکنه  هدفی نداره اصلا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس عجیبی دارم دوستام همکلاسیام ازدواج کردن .....

بخدا شوهر تحفه نیست منم مجرد بودم همینارو میگفتم یعنی همه دخترا همینجورین ولی بعد ازدواج میفهمید چه اشتباهی کردین.

فقط و فقط درس بخونین و کار کنید دستتون تو جیب خودتون باشه هول نباشید عجله نکنید.

هر وقت کیس مناسب پیدا شد اونوقت بعد تحقیق کامل ازدواج کنید ولی من خودم اگه زمان برگرده مجرد میمونم فقط بچه... من بچه خیلی دوست داشتم.

دیگه بچه رو باید قیدش رو میزدم ایران دیگه مثل اروپا نیست بچه دار بشی ازدواج نکرده تو جامعه ما امکان نداره

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
وایسا با هم بریم  زن اگه بلد باشه چکار کنه  از اخلاق بد اخلاق خوب میسازه . از مرد بی پو ...

باشه ما فهمیدیم شما شاخ غول شکستی تو ۱۶ سالگی ازدواج کردی 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
دقیقا اون سه تا رفیقی که گفتن ازدواج نمی کنم دوتا شون نامزد یکیشون بارداره 😑😐

😑🌹

سر حرفم وایمیسم

من_خر_نمیشوم😂# 🙌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
وایسا با هم بریم  زن اگه بلد باشه چکار کنه  از اخلاق بد اخلاق خوب میسازه . از مرد بی پو ...

به من یاد بده یه بد اخلاقی هست با یه من عسلم نمیشه خوردتش

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

منم دارم درسم ادامه میدم   این مسئله کاملا یه چیز شخصیه  هر کی بخاد میخونه  ...

😂اره شخصیه ولی من به این نتیجه رسیدم که اونا بچه زرنگن ما ولی نه 

ما درس میخونیم بعد انتخاب خیلی برامون سخت میشه (سن میرهب الا انتخاب سخت تره)

شاید شوهرم گیرمون نیاد😂ولی اونا شوهر میکنن در کنارش درسم میخونن کاملا همه چیو دارن😂😂😂من مخالف سر سخت ازدواجم ولی خب اینارو حس کردم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
منم ۱۸سالمه. ۱سال عقد بودم  الانم نزدیک ۱سال سر خونه زندگیمم

راضی از زندگیت به نظرت خیلی زود ازدواج نکردی عزیزم؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆