سِلینا مدیر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 عنوان کیست هماروژیک | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 30 پست بچه ها کسی تجربه داره؟خیلی خیلی میترسم دکترم دارو داده گفته تا یک ماه نزدیکی ممنوع و خم و راست نشو انقد گریه کردم دارم دیوونه میشم ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚 1400/03/17 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 داروهاتو بخوری و یه پریود بشی هم دردت خوب میشه هم کیست از بین میره نگران نباش وای نازگل جانم الهی من دورت بگردم چقدر با کامنتت آروم شدم تجربه داری عزیز دلم؟ چیکار کنم فداتشم؟ از ترس کارم گریه س ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
بیچارههههههههام عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 283 اصلا درد نداشتی یعنی؟ اگه رفتی سونو بیا اینجا پست بذار بگو عزیز دلم نه درد ندارم اصلا بجز نامنظمی پری چشم حتما میزارم قصد بارداری داری
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 نه درد ندارم اصلا بجز نامنظمی پری چشم حتما میزارم قصد بارداری داری نه فعلا آجی آخه سنگکلیه دارم اما این درد دیوونم کرده😔 ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
بیچارههههههههام عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 283 نه فعلا آجی آخه سنگکلیه دارم اما این درد دیوونم کرده😔 مطمعنیی درد سنگ کلیه نیست ؟؟؟اخه درد نداره بخاطر سنگ شاید اذیت میکنه
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72189 وای نازگل جانم الهی من دورت بگردم چقدر با کامنتت آروم شدم تجربه داری عزیز دلم؟ چیکار ک ... اره یه دفعه داشتم با درد شدید دکتر شیاف داد و مسکن و همه چی بعد دیگه با پریود برطرف شدمن نگران خود کیست نبودم میدونستم برطرف میشه ولی دردش امونمو بریده بود
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 مطمعنیی درد سنگ کلیه نیست ؟؟؟اخه درد نداره بخاطر سنگ شاید اذیت میکنه نه عزیزم این تخمدان راستمه سنگ تو کلیه چپم ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 اره یه دفعه داشتم با درد شدید دکتر شیاف داد و مسکن و همه چی بعد دیگه با پریود برطرف شد من نگران خود ... بعد ب شماهم گفت یک ماه اصلا خم و راست نشو و پیاده روی و نزدیکی نکن؟ ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
بیچارههههههههام عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 283 نه عزیزم این تخمدان راستمه سنگ تو کلیه چپم چسزی نیست خواهرم مطمعن باش خوب میشی وایسا من برم سونو میام بهت میگم اصلا نترسی ها
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72189 بعد ب شماهم گفت یک ماه اصلا خم و راست نشو و پیاده روی و نزدیکی نکن؟ اره گفت اصن نمیگفتم نمیتونستم هیچ کاری انجام بدم اصن یه وضعی شده بودم میخواستم بشینمو پاشم ماتم میگرفتم به من گفت تا چهل روز نزدیکی نداشته باش
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 اره گفت اصن نمیگفتم نمیتونستم هیچ کاری انجام بدم اصن یه وضعی شده بودم میخواستم بشینمو پاشم ما ... آخی الهی من خیلی درکت میکنم بخدا راستی عزیزم بعد از اون مدت رفتی سونو اوکی شده بودی ؟کیست رفته بود؟ ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72189 آخی الهی من خیلی درکت میکنم بخدا راستی عزیزم بعد از اون مدت رفتی سونو اوکی شده بودی ؟کیست رفت ... اره خدارو شکر خوب شد رفتم مطب خود دکتر سونو کرد گفت خوب شده بعد اونم ده بار رفتم همه چی اوکی بود موضوع برای دو سه سال پیش هست
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 اره خدارو شکر خوب شد رفتم مطب خود دکتر سونو کرد گفت خوب شده بعد اونم ده بار رفتم همه چی اوکی ... الهی شکر برای سوال آخر شرمنده فرقی میکنه ب اون سمتی ک کیست هست بخوابی؟مال من راسته میشه ب پهلوی راستمم بخوابم؟ ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 چسزی نیست خواهرم مطمعن باش خوب میشی وایسا من برم سونو میام بهت میگم اصلا نترسی ها الهی خیر ببینی ممنون میشم عزیزم ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72189 الهی شکر برای سوال آخر شرمنده فرقی میکنه ب اون سمتی ک کیست هست بخوابی؟ مال من راسته می ... هر جور که راحتی بخواب اگه دیدی به سمتی که میخوابی درد داری جا به جا شو من میخوابیدم و میشستم زیاد مشکل نداشتم سرپا که بودم اذیت میشدم بعدش دیگه نمی تونستم بشینم
سِلینا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1803 هر جور که راحتی بخواب اگه دیدی به سمتی که میخوابی درد داری جا به جا شو من میخوابیدم و میشستم ... چشم الهی حاجت دلتو بگیری خیلی مهربونی ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚