2789
عنوان

سوسیس رو...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 49 پست

بیچاره گربه و حیوانات... 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونا قارچ محلی کنار سوسیسشون خورده بودن قاارچای محلی بعضا سمی هستن و ازون میمیرن این بنده خداه ...

عزیزم اونا تو یه ساندویچی خورده بدن قارچ سمی تو مغازه ساندویچی که سرو نمیشه

گوشت گربههه😑

بنظرتون بهداشت بهشون مجوز تولید میده اونوقت؟؟؟؟

همش ارد و نون خشک و ات اشغال مرغه 

ولی من خیلی دوست دارم🤦🏻‍♀️

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
عزیزم اونا تو یه ساندویچی خورده بدن قارچ سمی تو مغازه ساندویچی که سرو نمیشه

سوسیس خراب باشه  مسموم میکنه باعث مرگ و کما نمیشه که .از کجا معلوم تو اون ساندویچی سرو نمیشده .والا گفتن قارچ خوردن این منطقی تره  

گوشت گربههه😑 بنظرتون بهداشت بهشون مجوز تولید میده اونوقت؟؟؟؟ همش ارد و نون خشک و ات اشغال مرغه&nb ...

گوشت گربه نیست ولی اشغالای گاو و مرغه. ادم باید حیف خودش بدونه این چیزا رو بخوره. اه فکرشم چندشه که روده گاو و مرغ چرخ کنن بخوریم 🤮

نه عزیزم برند معتبر بگیرید فقط .ضررش به خاطر نیترات و مواد نگهدارنده و ادویه ی خیلی زباده وگرنه گوشت ...

سلام عزفزم شما دندانپزشک بودید درسته؟نظراتتون رو خیلی دوست دارم تو تاپیک ها 

ببخشید شما مطمئنید گوشت گربه و موی گربه توش نریختن؟؟ پس اون مو به نظرتون چی بوده؟

💗💗💗

از کارخانه های اصلی بخرید و فروشگاه های معتبر

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
سلام عزفزم شما دندانپزشک بودید درسته؟نظراتتون رو خیلی دوست دارم تو تاپیک ها  ببخشید شما مطمئنی ...

بله عزیزم 

لطف دارید شما 

بله گوشت گربه که نیست  خودتو اذیت نکن 

البته اگه برند معتبره و زیر زمینی نیست