2821
2789
من هم تازه وارد شدم . بابد محصول بفروشی ولی مردم اعتماد نمیکنن که بخرن

محصول سفارش بده اگه آشنا باشند بزار تو خونت یا دستت ببینم میخرن همش عکس سفارش و اعتماد مشتری بذار فضای پیج هم شاد کن

اگر در بند در ماند در ماند 🤪. . گفتم خالی نمونه 😇
خوددانی ولی من اشنا دارم از نفیس کار میکرد مث شما دید میتونه بهتر بشه و الکیه اومد بیرون خودش مستقل ...

آخه من جایی نمیشناسم

اگر در بند در ماند در ماند 🤪. . گفتم خالی نمونه 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ارزونن بعد دور و پرت آدماش و دوستای دوستان به فامیلا بسپار خواستی تبلیغ کن یا اگه پول اضافه داری ...

اخه  نه دوست دارم نه فامیل درست حسابی 🥴

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آخه من جایی نمیشناسم

میدونی اون چیکار میکنه؟

از پیج و سایتا اول میگرده مثلا یه شامپو میبینه پیدا میکنه قیمت کمتر بعد تبلیغ و فلان و گروه هرکی بخواد از اونجا براش سفارش میده که سیو کرده و قیمت بالاتر میگه و هر جنس صد تومن نیندازه روش مثلا دیگ ببین چقد سود میبره.

من نمی دونم یه فامیل داریم تو این کاره هفته پیش ۵۰۰ تومن با التماس و زبون ریزی کرم و ماسک بهم داد رم ...

شماهم مثل من 😂با زبون ریزی کاری کرد کلی از محصولات نفیس خریدم‌😂

فریماه جون ماشالله موهات چقد خوبه بیا یه روغن مخصوص موهات بهت می دم عالیییییی موهات و همینطوری نگه می داره برات

وایییییی فریماه جون یه لوسیون دارم پرفکت 

وایییییییییی فریماه جون شامپو دارم عالییییی

کرم ضد افتاب های خوووب

و اين‌طوری شد که فریماه جون ورشکست شد

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
شماهم مثل من 😂با زبون ریزی کاری کرد کلی از محصولات نفیس خریدم‌😂 فریماه جون ماشالله موهات چق ...

وای نگو من میگم مشکل برام درست نکنه ولی تاثیری هم نداشته باشه خدایی من اصلا روم نشد اینقدر تعریف و اصرار کرد خرید نکنم دیگه زیر بار نمیرم 

وای نگو من میگم مشکل برام درست نکنه ولی تاثیری هم نداشته باشه خدایی من اصلا روم نشد اینقدر ت ...

من چند ماههی هس خودم مصرف کننده هستم مشکلی درست نمیکنه اگرم محصول درست و مشاوره درست شده باشی خوبن محصولاتشون

در مورد درامد اطلاعي ندارم ولی اصلااااا از محصولات نفیس راضی نبودم

منمم پولم ب باد فنا رف 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام،محصولات نفیس اصلا کیفیت و اعتبار نداره

من یکسال هست که محصولات فوراور لیوینگ امریکا میفروشم،و یک برند شناخته شده جهانی هست

فوق العاده با کیفیت،به هر دکتری نشون بدی تایید میکنه

اگر درآمد بالا میخوای،و همچنین مشتریهات دایم میشن

بهم درخواست دوستی بده تا بیشتر برات توضیح بدم

که باهام همکاری کنی،قیمتها بالاست،بیست درصد فروش برای خودت

یکی از دوستام اومده تو گروه دوستان و محصولات نفیس رو میفروشه دوستم خریده ۴۰۰ تومن برا لک واینا منم گفتم به جای اینکار میرم دکتر اصولی برام کار میکنه نه اینکه کارشناس نفیس برام نسخه بپیچه