2777
2789
عنوان

شوهرم تاصبح خونه نمیاو بعد اجازه نمیده من مادرمو ببینم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 36 پست
ای بابا. چرا نمیزاره بری. اختلاف دارن با خانوادت؟

ار خانوادم که کلا خوشش نمیاد

لجش سر اینه که اول که از در اومد بغلم کرد من پسش زدم و باهاش دعوا کردم اونم گف حق نداری بری

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لج کرده دیشب میخاست بره با رفیقاش من باهاش دعوا کردم گفتم نرو دعوای بدی کردیم اونم از لج من رفت تا ص ...

ای بی سیاست 

این چند روز ک مامانت هس دندون رو جگر بذار بعد ادمش کن

الانم نرو بذا شب بیاد خرش کن عشوه بیا بذا داغ شه و ...تبش ک افتاد با زبون بازی و ...رامش کن برو پیش مامانت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چرا با همچین مردی زندگی میکنی؟ شوهر من میگه زنی که یه مرد عیاش رو تحمل میکنه حقشه هر بلایی سرش بیاد. ...

شوهرخواهرمم به خواهرم میگفت زنای بیرونو رفتنین بادمیبره آدم یه موی زنو بچشو به اونا نمیده ..چندسال بعد بایکی ازهمین خیابونبارو روهم ریختو زن وبچشو ول کرد

چرا با همچین مردی زندگی میکنی؟ شوهر من میگه زنی که یه مرد عیاش رو تحمل میکنه حقشه هر بلایی سرش بیاد. ...

شوهرت خداس که حرفش حق باشه هی شوهرم میگه شوهرم میگه چیه

شوهرت اشتباه میگه یعنی چی که حقشه هربلایی سرش بیاد اگه مجبور نبودم که نمیموندم یعنی چی هرچی سرش میاد حقشه چه می‌دونین از زندگی من که چه شرایطی هستم که تن به حرف زور دادم انقدم هر حرفی کخ شوهرت میگه رو درست ندون فعلا که فقط چرت گفته اون شوهرت 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
تو ک تو دل بنده خدا رو خالی کردی😂

قصدم بد نبود انشالله خوشبخت باشه ..کلی میگم به مردا اعتباری نیست....شوهرخالم هرزمیپرید دومادمون میگفت مرتیکه چطورمیتونه از بچهاش بگذره ..اماخودش بدتر از شکهرخالم شد

با همچین مردی یا زندگی نکن، یا اگر زندگی می کنی توقع زندگی عادی نداشته باش و این رفتارا و لج کردن و ...

میدونم فقط نمیدونم برم پیش مامانم الان بهتره 

یا بحرفش گوش بدم بمونم چون مامانمم منتظره من بیام شوهرمم لج کرده که نرو 

چرا مامانت نمیاد؟

داداش کوچیکم مریض شده نمیتونه بیاد از صبح تب و اسهال استفراغ گرفته

شوهرخواهرمم به خواهرم میگفت زنای بیرونو رفتنین بادمیبره آدم یه موی زنو بچشو به اونا نمیده ..چندسال ب ...

خب اون اتفاقا داشته یه غلطی میکرده اینا رو میگفته پنهان سازی کنه   ولی حرفی که شوهر من میزنه کاری به خودش نداره میگه اگه من عیاش شدم وو حق نداری باهام بسازی و زندگی کنی 

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿