2777
2789
عنوان

شما بودید ناراحت نمی شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 74 پست
بازم پسر تو سایت-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

یعنی چی زشته😑!!!!

یکی اومده حرف عادی هم نمیتونه بزنه؟

اخه مردها همیشه از طزف جامعه در فشارن،که دردودل نکنن

حالا ناشناس اومده هم نمیزارید خودشو تخلیه کنه؟!

نه# به ‍ خشونت علیه مردان😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلام گفته زن نصفه.پدرتون سبقت الاسلام هستند و کلا زنو نصف هم نمیدونه کلا هیییچ    

اووووووه چه گویم که ناگفتنم بهتر است...😔

اگه بدونی سر جاهاز هردختر اونم در حد متوسطش چه بلواها می‌شد ولی برا کادوها و خرید عقد و عروسی برا عرسا سنگگگگگگ تمااااام...

تا میاد دلم تنگ بابام بشه تا میاد سرسوزن درد و ناراحتیش قلبمو بسوزونه همین فکرا تنفره که به جونم می‌ندازه😔😔😔

یعنی چی زشته😑!!!! یکی اومده حرف عادی هم نمیتونه بزنه؟ اخه مردها همیشه از طزف جامعه در فشارن،که در ...

ادم نمیتونه جایی بره این موجودات نباشن🤔 

همه جا نفوذ دارن ک بین زنها باشن.. 

اری‌به‌خشونت‌علیه‌نره# ا.

اووووووه چه گویم که ناگفتنم بهتر است...😔 اگه بدونی سر جاهاز هردختر اونم در حد متوسطش چه بلواها می‌ ...

خیلی سخته.پدرم همیشه میگفت پسر گلیم خودشو از آب میکشه.دختر به توجه و حمایت احتیاج داره و باید هواشو داشت.

پدرشوهر منم هرچی داشت و نداشت (بسیار متمول بوده) به نام پسر بزرگا کرد شوهر من اون موقع نوزاد بوده و ...

کاش اون قدیما هم پیشگیری میکردند تا این بچه های آخر مثل من به دنیا نیاند 

پدر من از پدر شما هم مذهبی تره 

خب پس یه پیشنهاد براتون دارم

امام جماعت شهر یا محله یا هر آخوندی که پدرتون می‌شناسن رو ؛ یه صحبت کنید باهاشون که با پدرتون مطرح کنن حتی میتونید بگید اسمی از بچه هاش نیاره بگه خواب دیدم بگه کسی گفته ...از همین حربه های چزوندن آخرتی استفاده کنه و پدر رو به راه راست هدایت کنند

من اگر می‌تونستم قطعا این کارو می‌کردم

یه چیز جالب تر بگم وقتی پنج سالم بود پدر و مادرم رفته بودند مکه. اونوقت برا من هیچی سوغات نیاورده بودند ولی برا نوه یکساله شون که پسر همین داداش اولیه میشه یه تفنگ خیلی خوشکل گرفته بودند کلی تو دوران بچگی دلم سوخت 

یه چیز جالب تر بگم وقتی پنج سالم بود پدر و مادرم رفته بودند مکه. اونوقت برا من هیچی سوغات نیاورده بو ...

چندسالته الان؟

امیدوارم خدا اونقدر غرق در شادی و خوشی و آرامشت کنه که اصلاااا یاد پدرمادر و تبعیضا و سختیای گذشتت نکنی

آرزویی که ما خواهرا تو مواقع دل گرفتنامون براهم می‌کنیم😔😔😔