2777
2789
عنوان

عاشق صداشم....لری

183 بازدید | 3 پست

https://aspb24.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/fbb63da9176daa1da55210e6f5def4cc28684299-1080p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImZiNDk2ZmFhZGNjY2JiZjIzZmZiZTQwMDBmYmJkMTJlIiwiZXhwIjoxNjIzMDY2ODU0LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.xH-6Ruqc1vqBwfwNQwmK_fIY5GvHiZRsRdmkQwfUIcoآقای حسن پور خواننده شهرمون  

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3

استارتر ببخشید اما چون کار خیره میخوام همه ببینن 

بچه ها من آموزش آنلاین خیاطی دارم و تصمیم گرفتم برای کسایی که واقعا توان مالی ندارن با یه هزینه کم در حد پول نت و اگر هیچ گونه توان پرداختی ندارن به صورت رایگان آموزش بدم 

اگه کسی بود درخواست دوستی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

قشنگ بود افتخار لر# زنده# باد😍

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان