2777
2789
عزیزم درکت میکنم  بعد یکی دوماه عادت میکنه بچه ناراحت نباش عوضش اینقدر باهم بازی میکنن یه ذره ب ...

ان شاءالله خدا کنه...مال منم پسته بهش میده..امشبم گوشت داشت بهش میداد یعنی دیوونه دارم میشم ب روم نمیارم فقط😭

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم  بعد یکی دوماه عادت میکنه بچه ناراحت نباش عوضش اینقدر باهم بازی میکنن یه ذره ب ...

خدا بچه های شمارم حفظ کنه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ان شاءالله خدا کنه...مال منم پسته بهش میده..امشبم گوشت داشت بهش میداد یعنی دیوونه دارم میشم ب روم نم ...

ای جووونم 😁😁خیلی حواست به اولی باشه خیلی ها بچه های من الان یکیش ۱۳ساله است یکیش ۱۴ تا چشم هم بزنی بزرگ میشن منم دست تنها بودم مادرم فوت کرده بود تک فرزندم بودم خواهر برادر ندارم مادر شوهرمم پیره تنهایی بزرگشون کردم‌ خدارو شکر تا الان مشکل خاصی نبوده شما هم اصلا غم به دلت راه نده

ای جووونم 😁😁خیلی حواست به اولی باشه خیلی ها بچه های من الان یکیش ۱۳ساله است یکیش ۱۴ تا چشم هم بزنی ...

ای جانم خدا حفظشون کنه