2777
2789
عنوان

سیاهی پاهام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 34 پست
این چیزی نیست که آزارت بده مهم نیس واقعا 

بچه که بودم اصلا مهم نبود واسم 

ولی بقیه همسن و سالام که میدیدن میگفتن وای چقدر پاهات سیاهه

این مشکلو خیلی وقته که دارم

چن ساله آزار دهنده شده

اعتماد به نفسم اومده پایین

بچه که بودم اصلا مهم نبود واسم  ولی بقیه همسن و سالام که میدیدن میگفتن وای چقدر پاهات سیاهه ا ...

منم مثل تو

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره من پای راستم قوزکش خیلی تیرس فهمیدین چجوری سفید میشه به منم بگین 😑

بخدا منم پای راستم قوزک داره ..همش حسرت میخورم 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
بچه که بودم اصلا مهم نبود واسم  ولی بقیه همسن و سالام که میدیدن میگفتن وای چقدر پاهات سیاهه ا ...

پس باید حلش کنی ، خدایی یه چیزایی برا خودمون مهم نیس و اطرافیانمون وسواسمون میکنن خدا لعنتشون کنه ، پماد کلوبتازول یا هیدروکنون اینا خوبه 

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞

مال من یکم بعضی وقتا زبر میشه ن زیاد.ولی خب پبشه شوهرم خجالت میکشم اون میگه دیونه ای . بخدا

اره واقعا  تاثیری دارن یعنی؟؟

کارکردشون خیلی خوبه دیگه واقعا نمی‌دونم برای این مورد خوب باشه یا ن 

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞