یک کیلو کیوی رو پوست میگیری و حلقه ای یا به شکل پر پرتقال خرد می کنی بعد ۵۰۰گرم شکر توی دو لیوان آب حل می کنی میذاری بجوشه تا یه کم قوام بگیره بعد از اینکه شکر یه مقدار قوام گرفت و آبش نصف شد کیوی ها رو میریزی توی مخلوط شکر با حرارت کم نیم ساعت بپزه یه کم بچش اگه سفت بود کمی آب بریز بازم بزار بپزه با همون حرارت ولی من از کیوی نرم استفاده می کنم
موقع جوش خوردن کف می کنه که من اهمیت ندادم نمی خواد کفشو بگیری
دوست داشتی وانیل بزن خیلی کم ولی من نمی زنم چون طبیعی تره
بعد که از روی گاز برداشتی و خنک شد با همون ظرفی که رو گاز بوده یه روز بذار تو یخچال بمونه بعد بریز تو شیشه زود هم بخورید که بهتره بیشتر از یه ماه نمونه اگرم زیاد درست کردی اندازه استفاده جدا بزار یخچال بقیه رو بذار تو فریزر