2777
2789
🤣🤣🤣اولا نسب.دوما دارایی شما چیه؟هنو نمیتونی مث ادم زر بزنی بعد مث اینکه‌توخودت ..لیس شیمایی کنیزت ...

زر و گوه مفتو اول تو خوردی لیسر نیستم نیازی ندارم شما به جای حسودی برو لیس یزن تا شاید صدقه بهت دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شيماهارا بد نام نكنيد😑

همه شناختنت دیگه😐😐💔💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

زر و گوه مفتو اول تو خوردی لیسر نیستم نیازی ندارم شما به جای حسودی برو لیس یزن تا شاید صدقه بهت دادن

تا تو موندی چرا ب من صدقه بدن 🥳😳😳😳

ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
لیسیدن و دادن رو از بچگیت از ننه ت دیدی فکر میکنی همه همه مثل اونن

ننم از ننت یاد گرفت لنتی خیلی معلم خوبی بود ذرثش ب تو هم رسیده😁😂

ایشونم با اونا همدسته مگه میشه نبینه کی شروع کرده و دفاع کنه؟ @نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_5  

به نظرم نیاز نیست کسی شروع کنه اگه کسی شروع کرد و اون صحبت در حد شخصیت شما نبود از کنارش رد شو نیاز نیست جواب بدی!!!!

نینی یا رجونم واقعااا دیگه هر چی دوست داره داره میگه منم یه کلمه توهین و حرف بد نداشتم میتونید تاپیک رو چک کنید عزیزم!!!!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من چشم و دلم سیرم تو نیاز به صدقه دلری چون نداری به بقیه چون مثل تو محتاج نیستن حسودی میکنی

اسکل تو‌قبل گه خوردن برو ببین من اصن چیزی گفتم ک میگی حسودی فقط ی چیزی یادگرفتتی منتها نمیدونی چجوری ازش استفاده کنی مشنگ

ننم از ننت یاد گرفت لنتی خیلی معلم خوبی بود ذرثش ب تو هم رسیده😁😂

ننت تو خونه ی ما نبوده بخواد یاد بگیره اون از مادرش یاد گرفته تو هم از اون 

و ج.ندگیتون نسل به نسل ادامه داره بعدها هم دخترات هین تو میشن