sara19900 مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 8026 عنوان این شیما چقدر پز پولداریش میده!!! البته شوهر پولدار | مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 122 پست اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤ 1400/03/16 | 20:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 🤣🤣🤣اولا نسب.دوما دارایی شما چیه؟هنو نمیتونی مث ادم زر بزنی بعد مث اینکهتوخودت ..لیس شیمایی کنیزت ... زر و گوه مفتو اول تو خوردی لیسر نیستم نیازی ندارم شما به جای حسودی برو لیس یزن تا شاید صدقه بهت دادن
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 شیمارو تگ کن🤣🤣🤣ببینه چقد .لیسیدی براش بهت شکلات بده لیسیدن و دادن رو از بچگیت از ننه ت دیدی فکر میکنی همه همه مثل اونن
نیکی0 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 70629 شيماهارا بد نام نكنيد😑 همه شناختنت دیگه😐😐💔💔 مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
sokot90 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 393 زر و گوه مفتو اول تو خوردی لیسر نیستم نیازی ندارم شما به جای حسودی برو لیس یزن تا شاید صدقه بهت دادن تا تو موندی چرا ب من صدقه بدن 🥳😳😳😳 ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
sokot90 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 393 لیسیدن و دادن رو از بچگیت از ننه ت دیدی فکر میکنی همه همه مثل اونن ننم از ننت یاد گرفت لنتی خیلی معلم خوبی بود ذرثش ب تو هم رسیده😁😂 ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 تا تو موندی چرا ب من صدقه بدن 🥳😳😳😳 من چشم و دلم سیرم تو نیاز به صدقه داری چون نداری به بقیه مثل تو محتاج نیستن حسودی میکنی
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 ایشونم با اونا همدسته مگه میشه نبینه کی شروع کرده و دفاع کنه؟ @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_5 به نظرم نیاز نیست کسی شروع کنه اگه کسی شروع کرد و اون صحبت در حد شخصیت شما نبود از کنارش رد شو نیاز نیست جواب بدی!!!!نینی یا رجونم واقعااا دیگه هر چی دوست داره داره میگه منم یه کلمه توهین و حرف بد نداشتم میتونید تاپیک رو چک کنید عزیزم!!!! (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 @نی_نی_یار_5 به نظرم نیاز نیست کسی شروع کنه اگه کسی شروع کرد و اون صحبت در حد شخصیت ... @نی_نی_یار_5 شما درس اخلاق نده اول انصافو خودت یاد بگیر
sokot90 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 393 من چشم و دلم سیرم تو نیاز به صدقه دلری چون نداری به بقیه چون مثل تو محتاج نیستن حسودی میکنی اسکل توقبل گه خوردن برو ببین من اصن چیزی گفتم ک میگی حسودی فقط ی چیزی یادگرفتتی منتها نمیدونی چجوری ازش استفاده کنی مشنگ ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 ننم از ننت یاد گرفت لنتی خیلی معلم خوبی بود ذرثش ب تو هم رسیده😁😂 ننت تو خونه ی ما نبوده بخواد یاد بگیره اون از مادرش یاد گرفته تو هم از اون و ج.ندگیتون نسل به نسل ادامه داره بعدها هم دخترات هین تو میشن
یااااسمیناااز عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 42 اسکل توقبل گه خوردن برو ببین من اصن چیزی گفتم ک میگی حسودی فقط ی چیزی یادگرفتتی منتها نمیدونی چجوری ... گوه سگ اگه حسود نبودی نمیسوختی و پاچه نمیگرفتی ندار بدبخت
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 گوه سگ اگه حسود نبودی نمیسوختی و پاچه نمیگرفتی ندار بدبخت @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 صلوات بفرستین .زشته . اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 🙏👌😊 (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜