2777
2789
چجوری؟؟

پیش پدرم مشغول کار بودن یکی از آشناها اومد و بهش گفت تو چقدر ق چو ی هستی و اندازه چهار تا مرد کار می‌کنی بعد دو ساعت بی دلیل سرجای خودش نشست و فوت کرد بعد چند سال هنوز تو شوکیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطی به چشم نداره بلکه در لحظه  از حسادت زیاد وسیاهی  قلب یه انرژی منفی بزرگ فرستاده میشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

آره عزیزم

یه آبجی کوچولو داشتم خیلی خوشگل بود.و نسبت ب سنش درشت بود

مامانم برده بودش عروسی همه بغلش میکنن و خیلی خوششون میاد و هی میگن چقد خوشگل و درشته

فرداش بچه مریض شد و مرد

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

چشم اشعه ای داره که قابل دیدن نیست و اگه این اشعه مجذوب چیزی بشه و کل تمرکز مغز و چشم به اون نقطه متمرکز باشه مقدار نیرو به حدی زیادهستش که میتونه به اون فرد /اشیا یا هرچیزی اسیب بزنه و این یک امر کاملا علمی و اثبات شده