یه سوال دیگه دوستان سرویس مهمانتون چینی بود یا آرکوپال؟؟چندنفره خریدین؟؟
۱۸ نفره آرکوپال
و ۱۲ نفره چینی برای مهمون دارم
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای تو دست نگرفتی؟ هزینه چینیت چقدر شد ببخشید سوال میکنم
چرا یه ۶ نفره هم دم دست گرفتم آرکوپال
چینیم پارسال گرفتم ۱۹۰۰
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
چینی خیلی گرون شده من میگم۱۸نفره بگیرم برای مهمان مامانم میگه دوره ای نیست ته این همه ادم بیاد خونت
اره خب مادرتم راست میگه
من مهمون دارم آخه اگه بیان
1
5
10
15
20
25
30
35
40