2777
2789
عنوان

چرا باید زندگی من اینطوری باشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 68 پست

اوه من اينجا طرف ميشناسم ميگه ما وظيفه نداريم بچه رو تامين كنيم بچه با نون خشك هم بزرگ ميشه تازه خيليم موفق تره😏سه تا بچه هم پس انداخته بدبخت كرده با همين افكار پوچش بعد الانم تاپيك ميزنه كه نميتونه به شكمشون برسه...هووووف امان از بى عقلى

نادان_نباشیم#  

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سال مونده تا دیپلم بگیرم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

فروشنده ای منشی چیزی البتهدجای مطمین و خوب ببین پیدا میشه بری هم سرگرم میشی هم پول درمیاری

یا ی هنر یادبگیر وسایل درست کن بفروش

یه تئوری میگه  که هرکدوم ما خودش زندگیشو انتخاب کرده پس تو حتما یه چیز مثبتی تو زندگیت دیدی که انتخابش کردی مطمئن باش روزای خوب تو راهن  و نا امید نباش 😇

فاز عقاب،ادای گرگ،رخ کلاغ؟!
اگه خواستگار درست حسابی داشتی برو راحت شو منم اینکار رو کردم راحت شدم حداقل مشکلات کم شد  من م ...

😔😔😔

من ۸۲ 

خواستگار دارم 

ولی بعضی وقتا فکر میکنم حتی نمیتونم ازدواج کنم چطوری جهاز بخرن همه اینا خرج داره

اوه من اينجا طرف ميشناسم ميگه ما وظيفه نداريم بچه رو تامين كنيم بچه با نون خشك هم بزرگ ميشه تازه خيل ...

😔😔😔😔

به زندگی خودم ک نگاه میکنم همیشه میگم اگه ازدواج کنم بچه دار نمیشم 

همه مشکلات دارن باور کن همه دارن 

هرکسی مال خودشو میبینه چون اون واسه خودش اتفاق افتاده 

اینم سرنوشتو تقدیر ادماس 

خداکنه پدرتم بره سرکار 

غصه نخور زیاد خودتو درگیر نکن زیاد فکر نکن 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
😔😔😔 من ۸۲  خواستگار دارم  ولی بعضی وقتا فکر میکنم حتی نمیتونم ازدواج کنم چطوری جهاز ...

عزیزم😔

خب به خانواده داماد میگین رسممون اینه که وسایل های سنگین رو خانواده پسر میخره اونوقت کمتر فشار میفته گردن بابات

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬