2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولین باره میشنوم چجوریه 

من شنیدم یه اتاقایی هست که توش چیزای ترسناک یا شایدم معما های عجیب وجود داره ک با حل اونا میتونیم از اونجا فرار کنیم اما فکر میکردم فقط تو خارج باشه😍

در اتاق فرار «گمشدگان» به همراه گروهی از دوستانتان قصد سفری تفریحی دارید و بعد از بررسی های زیاد تصمیم می گیرید پرواز ۸۱۵ شرکت اوشیانیک را رزرو کنید. در این سفر شما و دوستانتان شهر سیدنی را به مقصد لس آنجلس ترک می کنید تا چند روزی در آن جا از تعطیلات خود استفاده کنید و استراحت کنید، اما ناگهان هواپیما در میانه این سفر هوایی دچار سانحه می شود و در جزیره ای متروک و راز آلود سقوط می کند.

شما و دوستانتان زنده می مانید و بعد از کمی گشتن در اطراف جزیره متوجه یک بمب می شوید که یک ساعت دیگر منفجر خواهد شد و شما باید با پیدا کردن سر نخ های مختلف آن را خنثی کنید. باید دقت داشته باشید که هیچ چیز در جزیره بر حسب اتفاق رخ نمی دهد، حتی همه صداهایی که خواهید شنید، دلیل خاصی دارند و شما باید برای حل معماها و خنثی کردن بمب همه جوانب را خوب بسنجید و از آنها برای پیدا کردن سر نخ استفاده کنید.