2777
2789
عنوان

داداشم میخواد زن بگیره بحث جهیزیه شیربهاست بیایید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 18614 بازدید | 335 پست
وقتی از رسم جایی چیزی نمیدونی حرف الکی نزن رسم بختیاری اینه ب ارزش نیس وقتی پسر شیر بها نده بقیه عیب ...

مثل  اینکه عمل بینی ام جز شیرهای بختیاری‌ها ست....پس خوب شد دختر از بختیاری ها نگرفتیم

پاشید برید دختر از تبریز و بگیرید یا اصفهان  تنها شهر هایی که دیدم برای دختر خیلی خرج میکنن ای ...

همین که دخترشون رو میفرستن تو خونه ی آقا لطف میکنن

مگه قراره ارزش دختر به چیزی که میاره باشه خودش به اندازه با ارزش هست!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارین تند میرین شما فکر کنم از بحث قومیت خوشتون نیومد  وگرنه برادرش حرف بدی نزده؛ هنوز که عقد ...

من والا بینیمو خونه بابام عمل کردم دندونامم درست کردم شهریه سنگین دانشگاهمم بابام داره میده با اینکه طرفم میتونست از الان بیاد خواستگاری و گردن اون بیفته گفتم وایسا این ی سالم درسم تموم شه.فک کنم من خیلی بی عرضه ام دخترا زرنگ شدن😐😐😐

مگه من راجع به شیربها یه کلمه حرف زدم اخه عقب مونده واقعا نمیفهمی

فعلا تو نمیفهمی از رسم جایی خبر نداری حرفم نزن تو انقد جهاز ببر ک میتونی اخرسرم شوهرت زبونش سر خانوادت دراز باشه ک فلان چیز تو جهازم کم بوده

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
همین که دخترشون رو میفرستن تو خونه ی آقا لطف میکنن مگه قراره ارزش دختر به چیزی که میاره باشه خود ...

اتفافا اینا اصلا برای دختر ارزش قائل نیستن و الا اینکارو نمیکردن 

یه جوری رفتار میکنن انگار دخترشون رو دارن میفروشن هی دارن سر قیمت چونه میزنن

💍♥ i said yes 

چرا فکرای خودتونو مثل وحی منزل به زبون میارید؟ اتفاقا به نظر یه سریای دیگه جهیزیه دادن خونواده دختر ...

عزیزم من توهمکارامم که پزشک وپرستارن میبینم جهازکامل میبرن...اینکه پدرومادرت دلشون بخواد توسختی نکشی یاخودت به چشم معامله به ازدواج نگاه نکنی ربطی به ارزش نداره

اره بخدا بردش حتی دکتر نزدیک ۱۵م خرج دندونش میشه داداشم گفت ببین بزیم سر خونمون ۱۵م به خودت میدم ولی ...

سلام دوست عزیز 

منم دقیقا الان دارم کارای ازدواجمو میکنم با اقایی ک حدود یکسال باهاش دوس بودم ولی هنوزم برا خودم اشکال میدونم که خیلی گستاخانه بگم دماغ خواهرت خوبه برامنم ببر دکترش و اینا این نشون میده دختره خیلی چش وگوشش باز تشریف داره و هیچی براش عیب نیس قطعا تواین ازدواج چند ماه بعد اجازه ی رفت وامد باشمارو هم بهش نمیده بخاطر شکاکیش به خانوادتون وداداشتون 

این خانم دروازه ی وزود به جهنمه برا داداشتون 

یاخدادختره چقدرررچرتکه میندازه اصلی های جهیزیه رو که داداشت خریده! دیگه چی مونده که ۱۰۰ تومنم بده ا ...

داداش من به خداوندی خدا گفته بیا کارتم میدم برو خزید چیزای ک وظیف منه دختر گفت ب من چ وطیفه خودت درست انجام بده من چرا باید برم خرید کنم دنبالش بیفنم

من والا بینیمو خونه بابام عمل کردم دندونامم درست کردم شهریه سنگین دانشگاهمم بابام داره میده با اینکه ...

آره یاد بگیر نصف توان   

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
عزیزم اصلیارو برای ی دختر دگ و با سلیقه اون خریده بوده خدایی تو بودی قبول میکردی؟ من ک صدسال قبول نم ...

عه من نمیدونستم کی گفت استارتر؟

منم بودم عمرا قبول نمیکردم ادم احساس بدی داره به اون وسایل

منم نگفتم جهیزیه چون همسرم کل جهیزیه خرید رسم خودشون بود  اون وسایل هم ک پست بالا گفتم عوض میک ...

اون دگ دست داداشته خودش باید ببینه اخلاقش ب دختر میخوره یا ن . اینجا کسی نمیتونه در این مورد نظر بده

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

ب داداشت اعتماد نداره بنظرم 

تبلیغ#  

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

ما هم‌ لر هستیم..درسته رسم داریم‌ شیربها بگیریم اما اکثر مادر های لر وقتی قبول کنید شیربها باید خودشون میبخشن(ی جورایی امتحانتون میکنن)

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
اتفافا اینا اصلا برای دختر ارزش قائل نیستن و الا اینکارو نمیکردن  یه جوری رفتار میکنن انگار دخ ...

منم اینجوری حس کردم.... صد میلیون رو خود داماد باهاشون بقبه ی خریدارو بکنه به عروس بگه نمیخواد جهیزیه بیاری....... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔