2777
2789

دامن کوتاه بپوشین زمینو نپتون بکشید

اینو یکی از کاربرا گفته بود

یا لباس یقه باز بپوشین سیب‌زمینی رنده کنید

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی یک مدل دوست داره

مثلا شوهر من از عشوه بدش مياد

ولی از حرف زدن بانمک خوشش مياد

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

شورت قرمز ماثر ترین راهکار بوده و برای ۷۶٪ شو شو ها جواب داده😂💜

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
هیچی فقط راه میرم توی خونه و کار میکنم نمیدونم تاثیر داره یا نه

آره خیلی تاثیر داره ..خونه تمیز میشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

نمیدونم قصد خدا از زن افریدن من چی بود من بیشتر بلدم مردونه رفتهر کنم دیشب انگشترمو تو انگشت شوهرم انداختم میگم هوب حالا من گرفتمت وگرنه میترشیدی جلو موهاشم بافته بوده اونم اینجوری😐😐😐😐😐 صبم بدون نگا کردن رفته سرکار جلو موهاش بافته بودم ی شونه هم نزده😂😂😂اوج دلبری من😂😂

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
بمن هم میدی کانالشو

تو تل سرچ کن میاد

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
چجوری مثلا؟

عباس بوعذار😂

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶