من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من سر این موصوع افسردگی شدید گرفتم ماه اول به بازو زد الان نوع هندیش رو که عضلانی هست میزنه و دردش خیلی کمتره. دکترش گفت فرقی نداره فقط کشور سازندش فرق می کنه تاثیرش یکیه
این نگرانی رو بیشتر مادرا دارن من خودمم بلند نیستم ولی حتما کلسیم و زینک و ویتامین دی بخوره من خودمم میخورم ولی دختر شما شانس بیشتری داره کلاس ورزشی هم بره انشالله نتیجه میگیرین