2777
2789
من کلی ترشی خوردم🤦🏻‍♀️ دستت درد نکنه ابجی

حالا گرمی بخور من شنیدم اینچیزارو زیاد بخوری اون اولا بار دار نمیشی خدایی نکرده

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاپلوسی قوم شوهر میرم کلفت میشن هر چی میگن بهشون جواب نمیدن خیلی حرف میزنن و صمیمی میشن میخوان خ ...

😂😂کاش منم هم‌مامانم پیشم بود هم قوم‌شوهر که حداقل این کارا رو انجام میدادم 😔

تو قوم بلوچ تازه عروسا تا سه روز بهتره نرن بیرون از خونه ،وقتی هم نشستن بین خودشون و همسرشان فاصله نندازن و خیلی نزدیک به هم بشینن بالشتی چیزی میانشون نباشه ، هر روز باید به لباس نو تن کنن نباید تو یه لباس بمونن  

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞
نهههه  من شنیدم نباید چیزای سرد بخورن خب چیزای سرد شامل چه چیزایی میشه

هفته اول عروسی از خوردن انواع شیرها و سرکه و گشنیز و سیب ترش منع کن . على (علیه السلام ) از علت سوال نمود. پیغبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) فرمود: زیرا در اثر خوردن این چهار چیز، رحم زن سرد و عقیم مى شود... . »

گرمی مثلا چی؟

مثل روغن زرد ک از کره گوسفند هس....سه شیره....خرما....خربزه....انبه.....شربت زعفران‌‌‌.....سیر تو غذا نعنا خیلی چیزا زیره از نت بگیر کامل تره

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

حدود یک هفته سردی جات مثل دوغ وماست...ترشی وسرکه...میوه های ترش..غذاهای سرد مثل خورشت بادمجون نخور....شیره انگور...اجیل...مربا....مثل اینا بخور عزیزم🌹🌹🌹

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
کاچی چطوری درست کنم؟

بلد نيستم كه🙇🏻‍♀️من خودمم عقدم هنوز ازدواج نكردم بزن تو نت طرز تهيه كاچي فقط ميدونم اگر روغن حيواني بريزي توش مقوي تره مثل حلواس موادش تقريبا

یعنی من تنهام اشکال داره؟

تو روزای اول باید کنار هم باشین ، طرف ما حداقل ماه عسل کنار همن همیشه

✞✞♡هـمیـشـه یه جـوری زنـدگـی کُن کـه ؛ اگـه رفـتـی جُـلو آیـنه، روت بـشه بـه چشـمـآیـه خـودت نِـگـاه کـنی♡✞✞