2777
2789

من خیلی ناراحتم گند زدم دارم خودخوری میکنم خونه خودم نیستم شوهرمو باید پنج و نیم بیدار میکردم بره سرکار آقا گوشیشو گذاشته بود رو حالت هواپیما گوشیه خونه رو هم بد گذاشته بود زنگ نمیخورد یه استرسی گرفتم همه رو بیدار کردم زنگ زدم خونه مادرشوهرم اونا هم استرس گرفتن زنگ زدم خونه همسایه بالاییمون 

الان عین چی پشیمونم بعد خداروشکر شوهرم گوشبشو کوک کرده بود بیدار شد ولی بعدش من مقصر شدم ☹☹ همه هم منو دعوا کردن اخه چکار کنم استرسی ام دست خودم نیس 😭😭😭😭😭😭😭

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم رو بخاطر کرونا از دست دادم خیلی دلم تنگشه خیلیییی ، نمیدونم تا کی باید تحمل کنم ، حتی تو خوابم ...

خدارحمتشون کنه عزیزم بهشت برین جایگاهشون🖤

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

من چون خانوادم بین پسر دختر فرق میزارن باردارم اینقدر مامانم پشت پسراش درآمد هفته ی پیش خونریزی کردم اگه مریض بشن وظیفه منه مراقبت کنم اصلا انگار ن انگار دخترش بارداره خیلی تنهام دست تنها دکتراستراحت مطلق داده بهم اما باید کارهای خونه انجام بدم دخترم بهش برسم اصلا زمان ی که بهشون احتیاج دارم نیستن

همسرم رو بخاطر کرونا از دست دادم خیلی دلم تنگشه خیلیییی ، نمیدونم تا کی باید تحمل کنم ، حتی تو خوابم ...

انشالله خدا بیامرزه عزیزم 😔 خیلی ناراحت شدم

خودتو ناراحت نکن روزگاره دیگه 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
من خیلی ناراحتم گند زدم دارم خودخوری میکنم خونه خودم نیستم شوهرمو باید پنج و نیم بیدار میکردم بره سر ...

وای منم دقیقا اینطورم 

ولی شوهرم یه آدم بی رحمه ک همیشه منو با استرسام تنها میزاره 😔

اره عزیز دلم بگو جونم

رفتار خواهرم حتی با منم خیلی بود حتی جلوی اونا اون لحظه میخواستم بمیرم 😔😔😔

بعدش دیدم نامزدم غمگین نشسته به مادرشوهرم گفتم چی شده اخه تا دیروز ک هی میگف بیا خونمون دلتنگتم گف یه چیزی میگم بهش نگو حلقه شو گم کرده 😔😔😔💔💔💔💔

وای منم دقیقا اینطورم  ولی شوهرم یه آدم بی رحمه ک همیشه منو با استرسام تنها میزاره 😔

اره شوهره منم خیلی بیخیاله 😔😔😔

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪