2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچه ام حالش خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
اخه یبار دیگه هم ماکارونی خورده بود . تا بالا اورد تبش اومد پایین  ..

خب بهتر نشد ببرش دکتر حتما

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
۴گل چیه؟ باید مخلوط کنم؟ فقط یبار اسهال شد. بله اسهالش سبز بود

احتمالا سبز کش دار بوده.چهارگل داروی گیاهیه از عطاری بگیر برای کودک ترنجبینم بزن توش

مثل چایی بزار روی حرارت مستقیم با قوری استیل بجوشه بده بخوره وقتی بچه رودل کنه یعنی چیزی سر معدش بمونه میشورا میاره پایین و دفع میشه.

البته برای دختر من حاد بود اسهال ثانیه ای و دو روزم هیچی نخورد.

استامینوفنم بهش بده همین الان بخاطر تبش.

البته من دکتر بردم چرک خشک کن و پودر اسهالم داد

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا سبز کش دار بوده.چهارگل داروی گیاهیه از عطاری بگیر برای کودک ترنجبینم بزن توش.ک وقتی بچه رودل ...

رو صندلی میشینه. دقت نکردم چه جوری بوده.

من میخوام یکاری کنم اسهال بشه یا بالا بیاره اما نمیدونم با چی.. خاکشیر با گرم هم بهش دادم. البته کم خورد.هنو اثر نکردا

اخه یبار دیگه هم ماکارونی خورده بود . تا بالا اورد تبش اومد پایین  ..

پس اگه میدونی سردل داره یه چیزی بده بهش که سردلش کنده شه... از یه عطاری که کاربلد باشه بپرس.‌من به دخترم اینجور مواقع نبات سوخته میدم.‌البته دکتر هم حتما ببر که تبش کنترل شه بالا نره

رو صندلی میشینه. دقت نکردم چه جوری بوده. من میخوام یکاری کنم اسهال بشه یا بالا بیاره اما نمیدونم با ...

دقیقا همون چهارگل خوبه براش.حتما بگیر  اندازه دو تا قاشق غذاخوری با آب کم بزار توی قوری استیل روی حرارت مستقیم بجوشه نبات بزن بزار بخوره

استامینوفنم بده خود تب خیلی بده

اگر خوب نسد حتما ببر دکتر آزیترومایسین میده ک عفونت بدنش کشته بشه.

گویا این یه ویروسیه ک جدیدا اومده و بیشتر بچه ها رو درگیر میکنه ولی جای نگرانی نیس.

شربت زینک مخصوص کودکانم براش بگیر ب محض اینکه معدش کار کنه و شربت رو بخوره ب اشتها میاد

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نبات سوخته چیه؟

یه کم نبات رو میکوبونم اندازه یه قاشق نبات کوبیده شده رو میزارم رو گاز با شعله کم‌هم میزنم تا باز شه وقتی باز شد یه استکان اب که یه قاشق خاکشیر توش هست رو میریزم روش.‌جوس اومد خاموش میکنم.‌

البته طعمش تلخه دخترمن عادت کرده میخوره شاید بچه شما نخوره.‌

بهتره بهش ندی چون‌نمیدونم‌واسه بچه شما خوب باشه یا نه.

یه کم نبات رو میکوبونم اندازه یه قاشق نبات کوبیده شده رو میزارم رو گاز با شعله کم‌هم میزنم تا باز شه ...

دیروز بارهنگ و خاکشیر رو با نبات اینجور درست کردم. فقط خیلی کم خورد.

۴گل چیه؟ باید مخلوط کنم؟ فقط یبار اسهال شد. بله اسهالش سبز بود

اسهال سبز نشون میده که پهلوهاش سرماخورده. با روغن زیتون که قرص استامینوفن رو هم توش باز کرده باشی به پهلوهاش بمال با یه دستمال ببند اسهالش خوب میشه. 

دیروز بارهنگ و خاکشیر رو با نبات اینجور درست کردم. فقط خیلی کم خورد.

چند بار بهش میدادی. هر دفعه یکی دو قاشق تا کم کم اثر کنه. اشتها نداره بچه.‌کم کم خوب میشه انشاءالله. فقط تبش رو خیلی مواظبش باش