2777
2789
به من میگه توکلیدوگزاشتی پشت دردرصورتی که خودش دروبازکردیادش رفت من عصبی شدم گفتم تهمت نزن اب وریختم ...

اب ریختن تو صورت خب خیلی ادمو عصبی میکنه سعی کن اینقدر عصبیش نکنی

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چه کاری هست که لایق خفه شدن باشه ؟

مثلا مادر شوهر يا پدرشوهرشو كشته باشه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به من میگه توکلیدوگزاشتی پشت دردرصورتی که خودش دروبازکردیادش رفت من عصبی شدم گفتم تهمت نزن اب وریختم ...

خب فداتشم شماهم نباید آب میریختی رو صورتش

هرچند همسرتم هیچ حقی نداشته ک این کارو بکنه

تا حالا چند بار سوال کرده چی دوست داره بهش بگیم که خوشحال بشه بگیم اشکال نداره کاره خوبی کرده 

اخه نمیدونم چی کارکنم برم شکایت کنم یا طلاق بگیرم یاکلاابیخیالش بشم ...اخه اصلاامنونزده بود

چه جالب منم امشب کلیدو پشت در جا گذاشتم شوهرم هم سفر کاری. خدارحم کرد یادم اومد دنبالش گشتم.مگرنه الان دزدا و قاتلا میریختن تو خونه خدای نکرده

اسی خب آب ریختن تو هم بد بوده عزیزم. 

اخه خیلی غدولجبازه همیشه حرف حرف اونه من میگم خودت دروبازکردی میگه نه درواقع اب نبودکه ریختم یه لیوان شیرموزبودکه ریختم روش 

بچه ها لطفا ب شوخی کنایه چیزی نگید این خانوم الان حالش خوب نیس ک تاپیک زده.لطفا کمتر خوشمزه باشید

ببخشید عزیزم میشه امضاتو واسم معنی😍

انقد فکر نکن چجوری میشه،بخواد بشه میشه، خدا قشنگ میچینه