2777
2789
عنوان

فروشنده عوضی مسخرررم کرد جلو شوهرررم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5695 بازدید | 222 پست

من بودم خشتکشو جر میدادم

یبار رفتم موبایل فروشی ۲تا دخترو یه پسر بودن با شوهرم رفتم

از دختره پرسیدم این جای هندزفریتون مدلای دیگه هم داره یا طرحای دیگه گفت طرح السا ( شخصیت کارتونیه ) هم داره چقدم خودت شکل السایی

منم هیچی نگفتم 

موقع کارت کشیدن مبلغ رو اشتباه زد 

گفتم خانومم بجای دقت به سروشکل من یکم حواستو بده به کارت موفق تری😏

حالا من یکبار رفتم مغازه دختره به اون یکی دختره گفت اینو چه ضایع گونه کاشته اونم گفت از عین باسن مرغ شده لپاش

درصورتی که من لپای خودم اینجوریه 

ولی چیزی بهشون نوفتم انگار نشنیدم چون جواب ابلهان خاموشیست

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت 

خب چرا خوش بحالم منم مشکلم مثل توئه دیگه

همش میگ اینجوری دوس دارم 

خدانکنه برم مغازه ی لباس خوشش بیاد یا من خوشم بیاد تنم نشه ی نگاه های سنگینی میکنه از زندگی سیر میشم 

حسم دروغ نمیگههه اخه بعدم ک از مغازه اومذیم بیرون بلند بلند خندیدددن همون موقع هم ک وارد شدیم بلند خ ...

چه فروشنده های احمقییی😂خدا انقد از این دخترای لوس بدم میاد انگار اومدن مهمونی و سیرک نه سر کار.جات بودم صاحب کارشونو پیدا میکردم قشنگ ابروشونو میبردم

هر هر کوفت هر هر زهرمار زنیکه مزخرف😒😒😒😒چرا سکوت میکنییییی اخه دوبار جوابشو محکم بده گالشو ببنده. ...

تا حالا ج دادم ولی نقطعه ضعفمو فهمیده بدتر میکنه من یبار ی اشتباهی کردم باهام بد شد هی ایراد میگیره ازم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
من بودم خشتکشو جر میدادم یبار رفتم موبایل فروشی ۲تا دخترو یه پسر بودن با شوهرم رفتم از دختره پرسید ...

پز.از.زیر.پوست.زد.بیر# ون

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
بنظرم چون خودت فکر میکنی تیپت بد شده حرف اونا رو بخودت گرفتی در حالیکه آدما اینقدر بی‌شعور نیستن جلو ...

من بیشعور زیاد دیدم دل شکستن راحت شده 😭

متنفرم ازبعضی ازاین فروشنده های خانوم

فک میکنن کین عقب مونده ها

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چقد بی ادب..ازین مدل آدمای بی ادب که به راحتی دل میشکنن زیاد دیدم متاسفانه

بچتو از شیر بگیری دوباره تپل میشی نگران نباش دوستم

شیره انگور و ارده و روغن زرد گوسفندی صبحانه بخور..سعی کن بیشتر به خودت برسی گلم🥰😍😘😘

پوستت ماسک حاملگی زده یا کلا تیره شده

اگه ماسک حاملگی زده برو پیلینگ کن پوستتو

اگرم نه که ماسک بزن وقتای بیکاری تو خونه آب سیب زمینی بزن

ماست و نشاسته بزن

درست میشه به مرور زمان قیافه آدما

اما شعور آدما درست نمیشه..دل شکستنا میمونه اون دنیا تقاص پس میدن

اینو بدون یه زمان میشه گردش روزگار جواب دل شکستن هارو میده دیر نباشد

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
یبارم یکیاز آشناهای ما جلو شوهرم گفت پارسال دیدمت سیاه و لاغر بودی امسال سفید و چاق شدی بعد از اینک ...

نا خوداجاه باعث میشن ی چیزایی بیاد تو ذهن طرف من حتی اگ الان شوهزم ب روم نیاره باز تو ذهنش من لاغر و سیاه دیده میشم 

بیشعورن دیگه 

چه میشه کرد

خودتو ناراحت نکن

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم