2777
2789
عنوان

قمي هستي بيا يه لحظه امره خيره

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 431 پست
الان شلوغه برو دوازده ب بعد بيا😅

باشه میاماااا 

فعلا میرم به پیشرفته علم کمک کنم 😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😑😑😑سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره نه نه یه چی بگم و سکوت خداوکیلی شما ک به ...

منكه همه ازم قطع اميد كردن خدايى🤕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منتظرِ دستورِ شما بودم تا برم 😏

ميدونى كع💜

بچه پرو  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نکشیمون عاقل😂😂😂😂 من با دیوونگیم حال میکنم اگه من نباشم کی شیمارو اذیت کنه حرص بخوره😈😈😈😂😂 ...

سلام 

من هستم ک حرصش بدم 

@eshqbpayanm   🙃

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
عه عه قلب بنفش😂😂😂😂 دلم ستاره بنفش خواست @eshqbpayanm   😂😂😂😂

صداش بزنم بياد الكى الكى گزارش بزنه😅

من😐😐😐

بدبخت شيما

همه تون كمر ب نابوديم بستين

@ماه_تنها  مرضيه نيرو كمكيت رسيد

@نازگل2000  ‍  

آی خانوما آی عم حسود شیما جاست فور می گفته باشم😒😐 @eshqbpayanm   شفاف سازی کن لدفا😒

😕

هيش🤫

هم# زيستى مسالمت آميز

بحث رو از مسير اصلى منحرف نكن😐

بدبخت شيما همه تون كمر ب نابوديم بستين @ماه_تنها    مرضيه نيرو كمكيت رسيد @ناز ...

نیرو کمکی برا چی؟؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خوب نیستااااا باید دمِ حجله (شایدم هجله) کشتش😐😐😝😝😂😂

😅

از دستش ناراحتم

خودشم ميدونه چرا😕