2777
2789
عنوان

قمي هستي بيا يه لحظه امره خيره

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 431 پست
الان شلوغه برو دوازده ب بعد بيا😅

باشه میاماااا 

فعلا میرم به پیشرفته علم کمک کنم 😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑😑سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره نه نه یه چی بگم و سکوت خداوکیلی شما ک به ...

منكه همه ازم قطع اميد كردن خدايى🤕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منتظرِ دستورِ شما بودم تا برم 😏

ميدونى كع💜

بچه پرو  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نکشیمون عاقل😂😂😂😂 من با دیوونگیم حال میکنم اگه من نباشم کی شیمارو اذیت کنه حرص بخوره😈😈😈😂😂 ...

سلام 

من هستم ک حرصش بدم 

@eshqbpayanm   🙃

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
عه عه قلب بنفش😂😂😂😂 دلم ستاره بنفش خواست @eshqbpayanm   😂😂😂😂

صداش بزنم بياد الكى الكى گزارش بزنه😅

من😐😐😐

بدبخت شيما

همه تون كمر ب نابوديم بستين

@ماه_تنها  مرضيه نيرو كمكيت رسيد

@نازگل2000  ‍  

آی خانوما آی عم حسود شیما جاست فور می گفته باشم😒😐 @eshqbpayanm   شفاف سازی کن لدفا😒

😕

هيش🤫

هم# زيستى مسالمت آميز

بحث رو از مسير اصلى منحرف نكن😐

بدبخت شيما همه تون كمر ب نابوديم بستين @ماه_تنها    مرضيه نيرو كمكيت رسيد @ناز ...

نیرو کمکی برا چی؟؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خوب نیستااااا باید دمِ حجله (شایدم هجله) کشتش😐😐😝😝😂😂

😅

از دستش ناراحتم

خودشم ميدونه چرا😕