2777
2789
عنوان

زیبایی نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 107 پست
شما چجوری هستین پیش شوهرتون؟؟ همیشه مرتب و دلبر؟؟

قیافه الانم شلوارررر گششششادد. تاپ گشاد  موهام باز معلوم نیس فرقش کدوم طرفیه، ارایشم ندارم چون بورم مژه هام پیدا نیس، جوش و لک هم دارم. شکمم دارم. پشامم تازه داره در میاد لنگ در هوا نشستم کامنت میزارم واست، ول کن بابا مگ شوهرت همیشه ایده ال هست.شوهرمم لخت با یه شرت لم داده موهاش بهم ریخده با ته ریش نامرتب، تو زندگی مشترک بری نهایت ده روز اول بتونی همیشه مرتب باشی، بعدش مث من میشی، ادم باید جایی ک قراره تا اخر عمر زندگی میکنه راحت باشه، به وقتش من خوشگلم و خوش استایل یه وقتاییم مث الان لش میکنم میوفتم 

[QUOTE=193798326]چی؟خدا خیرت بده بگو که اعصابمو بهم ریخته[/QUOTEسیب زمینی اب پز فقط هر چی میخوری میر ...

منم میخورم با پنیر صبا هم ژله هنوز زیاد نتیجه نگرفتم 

لطفا برای خوشبختیم صلوات بفرستید من به دعای شما نینی سایتیا ایمان دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزی چندتا بخورم؟نره جمع بشه تو شکمم؟شکر خدا هیکلم بیسته غیر از ی کم شکم

خخخ نه بابا همون همیشه چجوری غذا میخوری ؟تا چه خد میهوری اونجوری بخوربه همسایمون گفته بودم رقته بود یک ماه خورذه بود نمیدونم چجوری زدع نمیشد از بس عاشق صورت چاق بود واقعا خیلی صورتش پرتر شده بود خودشم کیف میکرد

خخخ نه بابا همون همیشه چجوری غذا میخوری ؟تا چه خد میهوری اونجوری بخوربه همسایمون گفته بودم رقته بود ...

خوش ب حالش...اره منم باید برم شروع کنم..تازه اسباب کشی داریم باید بیشتر بخورم چون میدونم صورتم ی ذره خاد شد۰🤕🤕🤕🤕مرسییییی