2777
2789
عنوان

اعتیاد😔

220 بازدید | 16 پست

پارتنرم اعتیاد داره به ماریجوانا(گل)

داره ترک میکنه

کسی اطلاعی داره که این بین چطور باید باهاش برخورد بشه؟

تجربه ای اگر در این مورد دارید ممنون میشم بگید

حتما از مشاورین خبره کمک بگیر

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارتنر چیه ببخشید؟؟؟    

دوست

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

فقط برووووووو‌وووازمن میشنوی روش هیچ‌حسابی مکن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم سه ساله میکشم متاسفانه عزیزم اونقد چسز وحشتناکس نیست فقط شاید یکم زود عصبی شه اولش

وقتی میکشی چجوری میشی؟اخه یکی از اشناهامون پسره پزشکه ولی ماریجونا میکشه میخوام بیینم چه حسی بهش دست میده که اینکارو میکنه😐

وقتی میکشی چجوری میشی؟اخه یکی از اشناهامون پسره پزشکه ولی ماریجونا میکشه میخوام بیینم چه حسی بهش دست ...

تا تجربس نکنی نمیفهمی ولی همه چیو عمیق تر حس میکنی و خیلی باحاله دگ 😍😂

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل