2777
2789
مبارررک باشه😻

ینی مثبته؟؟!

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلو c که همیشه باید یه خط  باشه  برا اون یه خط کم رنگ اومد ..جلو Tکه جوابه هیچ خطی نیست . ...

حالت تهوع و سرگیجع داری؟

چون من آجیم سر بچه اش داش

من به رنگ رژم بیشتر اهمیت میدم تا حرفای آدما💄😏
نه من اگرم یک درصددد بار دار باشم  ۲۲ روزمه ک انشالله باردار نباشم اگه باشم مجبورم سقط کنم

آهاااا پس از دوس پسرته؟

چن سالته؟

منم آجی دومیم چهاربار تاحالا انداخته

خو پس برا چی میخوای سقط جنین کنی!

هر کی بخاد سقط کنه این نیست که دوست پسر  داره و از دوست پسرش حاملست شما هم بدونید وقتی حرفی میزنید قبلش مطمعن بشید بعد بگین

حتما شرایط نگه داشتنشو ندارم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
شفا:/

انشالله شفا پیدا کنید شما هم ک این رو بفهمید هر کی میخاد سقط کنه این نیست که حتما چیزی هست و بدون اینکه بدونید طرف متاهل هست یا نه حرف چرتی بگید 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
انشالله شفا پیدا کنید شما هم ک این رو بفهمید هر کی میخاد سقط کنه این نیست که حتما چیزی هست و بدون ای ...

عزیزم شما وقتی شوهر داری و زندگی داری.

داری به خودت آسیب میرسونی که میخوای ثمره عشقتون رو بندازی نامرد.