2777
2789
عنوان

بابام نمیذاره کولر بزنیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 108 پست
چقد مشهد امسال گرمه هیچ‌سال انقدر گرم نبود 🤕🤯

وااای خیلییییی پختم پختم امروز رفتم بیرون افتاب زد تو مخم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من پدرشوهرم هی از طبقه ی خودشون صدام میکنه میگه کولر و کمتر روشن کن دخترم😆 

این‌دیگ‌اخرش بود😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

پدر شوهر منم همیجوریه وای خونه اشون انقدر گرمه آدم نفسش بند میاد نمیره کولر سرویس کنه همش میره یه قطعه اشم بر میداره میگه یکی اومده یه قطعه از کولر برداشته پول ندارم برم بخرم بیچاره مادرشوهرم همش میگه گرمه محل نمیذاره خیلی خسیسه وای یه دفعه رفتیم خونشون پررو رفته بود تو اتاق خوابیده بود پنکه ام برده بود تو اتاق برلی خودش تنها متنفرم از همچین ادمهای بگو تو اینقدر خسیسی دلت نمیاد خرج کنی چرا ازدواج میکنی 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
بابای من میگه کولر باید بیست چهارساعته روشن باشه و خراب میشه اگه هی روشن خاموشش کنید خونمون قشنگ ان ...

من عاشق سرمام با اینک گرمایی نیستم و کم خونی دارم ولی سرمارو دوست دارم

اینجا ۴۳ درجه من نمیدونم خودش گرمش نمیشه 

خوزستانی ای؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
حالا بابای من به شدت گرماییه و نمیذاره کولر رو خاموش کنیم

ندای_خوش_شانسی😂# 💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
پدر شوهر منم همیجوریه وای خونه اشون انقدر گرمه آدم نفسش بند میاد نمیره کولر سرویس کنه همش میره یه قط ...

حالا دیگ خونه ما در حد تلف شدن نیست الان زده رو ۲۵ درجه میگ دولت گفته

معلوم‌نیس راست بگه یا نه

اخه پول برقمون پارسال تابستون اومد یک‌و نیم میلیون

قربون خدا برم شهر ما کولرخودش روشن کرده 😚

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خوزستانی ای؟

مشهد

این‌دیگ‌اخرش بود😂😂

واقعا، به کولر حساسه، کاریش نداشته باشی به همسایه ها هم تذکر میده😁

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز