2777
2789
عنوان

اومده میگه سلام عزیزم چی باید بگم؟

792 بازدید | 28 پست

سلام. من پسر هستم و یه سوال دارم. یه دختر خانومی قبل ها منو فالو کرده بود و منم بک دادم. الان یهو بعد چند وقت یه پیج جدید زده اومده نوشته (سلام عزیزم من فلانی هستم و اون پیجم رو می بندم لطفا بیا تو این پیجم)

اهل دوستی و رل و این حرفا هم نیستم و کلا قصد رابطه ای ندارم.الان چی جواب بدم که ولکن شه و ناراحت هم نشه؟ اصلا بنظرتون منظورش چیه یهو اومده میگه سلام عزیزم؟ حتی همدیگه رو ندیدیم تاحالا ://

یه چیزی بگید بهش بگم که نه ناراحتی پیش بیاد و نه حرف و حدیثی

سند تو عال کرده برا همه فالوراش متن امادس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیکه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هول# نشو

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

هیچی بنده خدا حتما این متنو واسه همه فالورای قبلیش فرستاده ک فالوش کنن کپی کردع چ منظور میگیرید😐پسر وزیرم ایطو نیس😐

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡