2777
2789
عنوان

رفتم قرار اول

412 بازدید | 43 پست

سلام دوستان بیاین امروز بعد از تقریبا یه هفته حرف زدن رفتیم سر قرار از گروه دانشگاه اومد بعد حرف زدیمو اینا اول ک من تو خود تهران نیستم شهرستان تهرانم اون با اتوبوس اومده بود یه 40دقیقه راهه خودشون خونشو سمت نظام اباد و ایناس بعد ک تا اومد رفت دستشوئی بعد اومد نشستیم و اینا بعد داشتیم حرف میزدیم بنده خدا دستش خورد شیکش ریخت رولباسشو شلوارش رفت بشوره و اینا بعد ک قدشم کوتاه بود از قبل گفته بود 165 و من خودمم 157ام زیاد بلند نیستم ولی خب پسر قد بلند ی چیز دیگست هستین ادامشو بگم 

خو

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم بهتره ادم دنبال یکی باشه کع همه جوره تفاهم داشته باشن یا حداقل هایی که لازمه باشه

مثلا تو قدت ۱۵۷ این آقا از نظر قد باهات تفاهم داره منظورم اینه درگیر قدش نباش

چی بگم والا

حالا این نکات منفی و ایناش بود اما خب صورت بسیار زیبا و جذابی داشت از این سروچشم مشکیااا خیلی قشنگ حرف میزد با شخصیت و با ادب بود موقعیت بدی نداره تو ی شرکت نرم افزاری کار میکنه و رشته شم نرم افزاره خونه و ماشین نداره موتور داشته فروخته پولش تو بانکه بعد هدفشم مهاجرتع و اهل رفیق بازی نیس سرکار میره بعدش باشگاه بعدشم زبان میخونه و البته بگم از وقتی خداحافظی کردیم ن اون چیزی گفته ن من با توجه به اینکه بخاطر من مسافت طولانی اومده رو بهش پی ام بدم بگم رسیدی یان؟؟