2777
2789
گوشی مبارکت از پشت بام بنداز پایین .موضوع اعتیادت حل می شه خود به خود

همه تازه رفتم یدونه جدید گرفتم 

به فروشنده میگفتم فقط نتش عالی باشه حالا همه دنبال دوربین ...خوبن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم میرفتم پیش مادرشوهرم میخابیدم تنبیهش مییکرودم منم یبارترسوند اوشوری اومدبیرکن مث چی اومد پشت درمثلا ندیدمت درصورتی ک خاست بترسونم بجنس متقلب  من سریع پس میفتم بابا الانم تنهام نمیتونمبرم تمازم بخونم ازترس لعنتی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من بودم میرفتم پیش مادرشوهرم میخابیدم تنبیهش مییکرودم منم یبارترسوند اوشوری اومدبیرکن مث چی اومد پشت ...

قصدش نبود بترسونه اصلا فکرشم نمی‌کرد من پشت سرش راه بیفتم بیام آشپزخونه ولی خوب مردم از ترس برادرشوهر از نفس زدنای من از اتاقش اومد بیرون من که فکر نکنم بخوابم، بخوابم سر درد میشم

قصدش نبود بترسونه اصلا فکرشم نمی‌کرد من پشت سرش راه بیفتم بیام آشپزخونه ولی خوب مردم از ترس برادرشوه ...

اره خوب مازناهمیشه ترسو اونام ک عین خیالشون نیس 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه