2777
2789
عنوان

کیا99فرهنگیان قبول شدن انساانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 63 پست

دخترای گل یع  چیز میگم واقعا ببینید اگر بخواهید میتونید

خدمه محل کار یکی از خواهرام پارسال با ۳۷ سال سن پزشکی قبول شد ماشالله 

خیلی خوشم اومد ازش ببینید خواستن توانستنه , حیف که من ارادم مثل اون نیست

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانی شما چی؟ دوازدهمی؟

اره نه من پشت کنکورم گلم 

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
وا آدم معلمی قبول شه نره    واقعا بعضیا چقد با یه چیز الکی بیچارع میشن

بیچاره خیییلی حسرت میخوره اون موقع انقد معلمی روبورس نبود , مشاوره نبود یعنی زندگیش از این رو به اون رو شد 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
چه خوب یعنی ترس نداره کنکور 😔 خوشبحالتون

نه عزیز ترس نداره من سر کاردانی به کارشناسیم می رفتم بیمارستان طرحی بودم فقط یک ماه اخر وقت کردم بخونم بی خیال رفتم نشستم سر کنکور امتحان دادم گفتم یا می شم یا نمی شم دیگه چیکار کنم فوقش سال دیگه .موقع نتایجم خودم گفتم اصلا ندیدم دوستام نتیجه رو دیده بودن بهم زنگ زدن گفتن قبول شدی یه عالمه فوشمم دادن 🤣🤣ارشدمم همین طور کلا سر درس خوندن کنکور استرس ندارم .به نظر خودمم همین باعث موفقیتم شد.

ای کاش تلاشامون به باد نره من ریاضی خیلی صفرم میترسم

امار بخون صفرنزار حداقل 10بزن

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
دخترای گل یع  چیز میگم واقعا ببینید اگر بخواهید میتونید خدمه محل کار یکی از خواهرام پارسال با ...

مرسی ازانگیزتون واقعامیشه

عزیزم من دوازدهمم هنوز امتحانام تموم نشده🤕🥺

باش عزیزم اما نهایی ههاتوهم تشریحی بخون هم تستی تاجمعشون کنی برن پی کارشون

نه عزیز ترس نداره من سر کاردانی به کارشناسیم می رفتم بیمارستان طرحی بودم فقط یک ماه اخر وقت کردم بخو ...

دقیقااا همین موفقیتتون بوده من ازچندنفراین رو شنیدم که میگن استرس مانع میشه 

همیشه دراوج باشین😍😍

برامنم دعاکنین به آرزوم برسم 😔

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
امار بخون صفرنزار حداقل 10بزن

من فصل تابع اینارو خیلی خوب بلدم میخواستم تمرکز کنم رو یه فصل بی انگیزم کردن گفتن سوالا ترکیبین 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
اره گلم دارم هر امتحانی بعدش تست میزنم. منطقه یکی؟

نه منطقع 3

من فصل تابع اینارو خیلی خوب بلدم میخواستم تمرکز کنم رو یه فصل بی انگیزم کردن گفتن سوالا ترکیبین  ...

نه تابع 3تاسوال میاد 3تاشوبزنی 15درصدنصیبت میشه ببین چقدرجلومیندازدت