2777
2789

۱۶ درحالت نرمال

اگه خیلی زیاد باشه و واقعا ضایع باشه همون ۱۴ ۱۳ 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من صورت سیبیل دس پا همه رو دهم زدم بااجازه😂😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من ۱۵ سالم بود خودم زدم😐😐😂😂 تا چند روز لباس استین دار میپوشیدم ولی دیگ مامانم ک دید عکس العمل ...

من مامانم از خونه بیرونم میکنه 😐

سیبیل هم ک دو سه ماه پیش برداشتم

تا دو روز اصلا نگام نمی‌کرد

شاید مادر شما سنش زیاده ما جوونیم این جور چیزا برامون عادیه قدیمیا عیب می دونستن

37 سالشه

طرز فکرش زیادی قدیمیه 

و سخت گیر 

همش میگه جلو بابات روت میشه؟ 

جلو عمت

خالت.. 

در صورتی ک بابلم اصلا آدمی نیست ک واکنش بد نشون بده 

من مامانم از خونه بیرونم میکنه 😐 سیبیل هم ک دو سه ماه پیش برداشتم تا دو روز اصلا نگام نمی‌کرد

وای چرا اذیتت میکنن اخه

البته بعد اینک ادم پشمارو از بین میبره میبینه چقدر مهم نبوده و الکی حرص و جوش خورده

چند سالته؟

اَندر دل من درون و بیرون همه اوست..❤
وای چرا اذیتت میکنن اخه البته بعد اینک ادم پشمارو از بین میبره میبینه چقدر مهم نبوده و الکی حرص و ج ...

پونزده سالمه 

مامانم سر سیبیلام هم میگف زشته

و.... 

خیلی عادی بود 

تنها چیزی ک تغییر کرد این بود ک اعتماد بنفس بیشتر شد 

و برای حرف زدن با کسی دستم و نمیگرفتم جلو دهنم 😂😭