2777
2789
ما توی یه کوچه میشینم با فاصله ۱۰ تا خونه ولی من تنها نمیرم خونشون اون باید بیاد منو ببره

🥺🥺🥺🥺🥺خیلی خوبه

الان من حس میکنم قلب ندارم 

چن روز باید صبر کنم ببینمش 🥺🥺🥺🥺🥺

منم میخوام اون بیاد ولی خوب فعلا شرایط نیست من میرم 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺ای جان دلم  سر چی کات کردی

راستش هنوز خودمم نمیدونم بعد یکسال ارتباط داشتن سر چی یهو گذاشت رفت آخه میدونی داستانش طولانیه ولی فکر میکنم من یه مدت درباره ی سنم بهش دروغ گفتم اونم نمیدونم با یه دروغ چی یهو عوضش کرد که ارتباطو قطع کرد ولی دوست داشتم برگرده 

فقط اسی جون لطفا نصیحت نکن ممنونت میشم

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
راستش هنوز خودمم نمیدونم بعد یکسال ارتباط داشتن سر چی یهو گذاشت رفت آخه میدونی داستانش طولانیه ولی ف ...

🥺🥺🥺🥺🥺عزیز دلم انشالله درست میشه گلم 

نه خوب ادم گاهی وقتا دوس نداره تا مطمعن نشده راستش رو بگه 

توهم فکر داری عقل داری هر جور تصمیم بگیری🥺

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
🥺🥺🥺🥺🥺عزیز دلم انشالله درست میشه گلم  نه خوب ادم گاهی وقتا دوس نداره تا مطمعن نشده راستش ر ...

آره عزیزم واقعا ممنون درک میکنی 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم