2777
2789
عنوان

شوشو کردن💍

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 70 پست
نه فکر کنم شاشو😐🤔

نه نه.

من خیلی منحرفم.همونی که اون میگه😐🍃

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه. من خیلی منحرفم.همونی که اون میگه😐🍃

بیا بریم شستشویی مغزی بدمت

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
من گزینه ی هیچ کدام ن خوشگلی برام اهمیت داره ن پول طرف همین ک واقعاانسان باشه کافیه

اینا همه حرفه فکر کن زززشت غیر قابل تحمل باشه خونه هم نداشته باشین تو خیابون زندگی کنن ولی خیلی انسان باشه 😂😂😂😂 این اصلاتو موقعیت قرار نگرفته که بگیم انسان واقعیه یا نه به قول خدا ایمان واقعی زمانی نیشون میده که ادم در میان جمع باشه نه تو غار ... 

این اخه با قیافه غیر قابل تحمل بدون پوول و ... وقتی هیچی نداره لا چه رویی مثلا میخواد بره خیانت کنه 😂😂😂 اصلا کی به جز زنش قبولش میکنه 😂

انسان اونیه که با قیافه خوووبش 

با پووولش 

با همه داراییش از پول گرفته تا سلامتی و قیافه و ... انسان باشه 😍😍 

😂😂😂😂😂خدانکشتت

🥺گونادارم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|