2777
2789
عنوان

بیاید برا حاجت دلتون دعا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 277 پست
برای منم بخون لطفاً به نیست مادر شدنم  ممنونم عزیزم

انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بشنوی و سال بعد تاپیک شیطنتای فسقلی رو بزنی

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم صبحت به خیر بانوی مهربون ممنون از لطفت استارتر عزیز امیدوارم حاجت روا بشی لطفا برای خواس ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹🌹🌹

الهی ب عالیترین نحو حاجت روا شین الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

7 نفر ک شما خوندین منم برا هفت نفر بعدی رو من میخونم بحق علی ک حاجت روا بشن البته عصری میخونم

انشالله حاجت روا بشي التماس دعا واسه برادرم سعيد خدا هدايتش كنه و گره زمين پدرم بازه بشه به مشگل خورده منصور انشالله هر حاجتي و خواستي داري خدا بهت بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حدیث 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اگه دلت کشید برای منم بخون حاجت روابشم منم برای شما۱۰۰صلوات می فرستم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹🌹🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

ممنون مهربون😍🙏ان شاءالله حاجات خودتم به بهترین شکل براورده شن بحق ابوالفضل العباس(ع).اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💚💚💚

لطفا برای حاجت @اعتصامی     @شهنور     @فرانک20     @سل ...

ممنون گلم❤❤❤ان شالله حاجت دلت با تقدیر الهی یکی بشه الهی آمین 

التماس دعا

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
دعا کن بچه دار شم 

چشم عزیزم امروز میخونم برات اگه حاجت گرفتی زیر همین پست بهم بگو خوشحال بشم

یه روزی یکیو خیلی دوست داشتم شاید الانم دارم نمیدونم هه اما سپردم به خدا که اگه قسمت همیم برسیم و گرنه مهرش رو از دلم بیرون کنه چرا دروغ دوسش دارم اما تجربه بهم ثابت کرده هیچی چیزی رو از خدا به زور نخوام