2777
2789
عنوان

بیاید برا حاجت دلتون دعا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 277 پست

سلام دوست عزیزم منم براتون صلوات فرستادم لطفا برام بخوانید و از ته قلبتون واسم دعا کنید که زودتر به حاجتم برسم و تا آخر این هفته به حاجتم برسم خیلی محتاجم تا این حاجتم برآورده بشه اسمم فاطمه هست ممنونم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان برا 7 نفر اول رو میتونم بخونم اگه تونستم بقیه هم چشم حتما اگه خوندم اطلاع میدم

الإلهي اخر و عاقبت بخير بشي و حاجت روا واسه اون ٧ نفري كه ميخونم ميشه تيك بزني بدونم من جز اونا هستم يا نه مرسي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

@دخترخودساخته7  

@گیلاس_مهربون  

@mj_mr  

@18_narges  

@مهدیهمهدی   لطفا

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

@دخترخودساخته7     @گیلاس_مهربون     @mj_mr     @18_narges & ...

سلام عزیزم صبحت به خیر بانوی مهربون ممنون از لطفت

استارتر عزیز امیدوارم حاجت روا بشی لطفا برای خواسته قلبی منم دعا کن و بگو با درخواستم برای صداوسیما موافقت کنن!!!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

@مائده6525221    و سلامتی گل پسرشون

@درمسیرخدا   و برادر بزرگوارشون

@لاکچریم  

@گوارا  

@دخترناراحت   لطفا

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

برای منم دعا کن انتقال جنین دارم مثبت بشه وبمونه برام انشالله هر چی از خدا می خوای بهت بده الهی امین ...

انشالله مامان مهربون

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

@zizou_chavoshi  
@bahaar_76  
@maryaaaaaammmm  
@nazila_taji  
@mohyy82  
و لطفا 

@زاگرس_کاسپین  
@دارچینم  
@timtima  
@خوبها  
@asaal7271   لطفا

انشالله مامان مهربون اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

ممنون انشالله حاجت روابشی 💕

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷