2777
2789
عنوان

بیاید برا حاجت دلتون دعا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 277 پست
@nafas_yaar   ‍ @hesekhooooob     و دوست خوبم با نام کاربری هلیا 1400 به نیت حاج ...

مرسی اسی واقعا ممنونم حتما سر نماز برات دعا میکنم     عشقمی  

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
عزیزم التماس دعا اسمم راحله اس الهی ک هر چی از خدا بخوای بهت بده

ممنون مهربون ایشالا 23 ام میخونم به نیت شما هروقت حاجت گرفتی زیر همین پست بهم بگو خوشحال بشم

یه روزی یکیو خیلی دوست داشتم شاید الانم دارم نمیدونم هه اما سپردم به خدا که اگه قسمت همیم برسیم و گرنه مهرش رو از دلم بیرون کنه چرا دروغ دوسش دارم اما تجربه بهم ثابت کرده هیچی چیزی رو از خدا به زور نخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای نادعلی خیللللی گره گشاست خیلی جاها بمن حاجت داده چقد دلم میخواست برا منم بخونی  اگ وفت ...

ای به روی چشم عزیزم ایشالا 23 ام به نیتت میخونم هر وقت حاجت گرفتی زیر همین پست بهم بگو خوشحال بشم ایشالا بهترین ها نصیبت بشه و خوشبخت ترین بشی

یه روزی یکیو خیلی دوست داشتم شاید الانم دارم نمیدونم هه اما سپردم به خدا که اگه قسمت همیم برسیم و گرنه مهرش رو از دلم بیرون کنه چرا دروغ دوسش دارم اما تجربه بهم ثابت کرده هیچی چیزی رو از خدا به زور نخوام
ای به روی چشم عزیزم ایشالا 23 ام به نیتت میخونم هر وقت حاجت گرفتی زیر همین پست بهم بگو خوشحال بشم ای ...

خیلی ازت ممنونم. ب دعات خیلی احتیاج دارم

خدا دلتو شاد کنه عزیزم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

دوستای خوبم خیلی طول میکشه تا همه رو تگ کنم قرار بود امروز یعنی 17 خرداد برای 8 نفر، هر فرد 7 مرتبه دعای نادعلی کبیر رو بخونم که خداروشکر خوندم امیدوارم به زودی زود زیر این پست بگید که حاجت گرفتید

ممنون مهربون ایشالا 23 ام میخونم به نیت شما هروقت حاجت گرفتی زیر همین پست بهم بگو خوشحال بشم

فدات ممنونم دوست مهربونم الهی ک خدا حاجتت رو بده انشالله حتما خدا هر دومون رو خوشحال کنه🙏🏼🙏🏼♥️♥️

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

[QUOTE=193710904]ای به روی جفت چشمام عزیزدلم 19 ام میخونم برات میشه هروقت مامان شدی زیر همین پست بهم بگی خیلی خوشحال ...[/QUOTEممنونم عزیزم خدا کنه باردار شم حتما تو همین تایپیک میگم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما