2821
2789
عنوان

بیااااید🤣🤣🤣🤣😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در کل اون مجبور نیس هر کلیپی ک شما فرستادی ببینه‌ شاید ی وقت نت نداره اصلا ۵ دقیقه رو دانلود کنه

خوب بگه نمیتونم ، وقت ندارم و.... چرا دروغ میگه !

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
حتما منظورش این بوده قبلا دیدم کلیپ رو. چقدر درگیری بخاطر یه جمله ساده

اخه نه ببین اگر کسی دیگه بود کلا مشکلی باش نداشتم ولی این فرد فرق می‌کنه ! همش میخواد بپیچونه چه قد من احمقم که فیلم می‌فرستم براش که اینطور زجر بکشم !

اخه نه ببین اگر کسی دیگه بود کلا مشکلی باش نداشتم ولی این فرد فرق می‌کنه ! همش میخواد بپیچونه چه قد ...

نه تنها فیلم بلکه هرچی !!!! کلا خسته شدم از رفتار های الکی از دروغاشو و....... حیف که دوستش دارم حیف . وگر نه 🙂

اخه نه ببین اگر کسی دیگه بود کلا مشکلی باش نداشتم ولی این فرد فرق می‌کنه ! همش میخواد بپیچونه چه قد ...

توروخدا حرص نخور واسه این چیزای کوچیک. می دونی همین استرس کشیدنا چه بلاهایی سر آدم میاره که بخاطر آدمای بی ارزش سرمون میاد. بهش فکر نکن اصلا و پیام نده

توروخدا حرص نخور واسه این چیزای کوچیک. می دونی همین استرس کشیدنا چه بلاهایی سر آدم میاره که بخاطر آد ...

میدونی خیلی دوستش دارم اما اون ... همسنممم نیست هاااا مرد هم نی زنه !کلی هم بلا اومده سرم اما من ....

[QUOTE=193672982]استیکر لایک میفرستم فقط . حالا شاید دوستت خواسته دلت نشکنه گفته دیدم [/QUOدلم رو نشکنه.

الان باید بیاد اشکامو پاک کنه 🙂💔