2777
2789
عنوان

خاستگاری من :) عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 123 پست
چطورهه ؟

خیلی قشنگه عزیزم ایشالا دلت همیشع خوش باشه و خوشبخت ترین بشی

یه روزی یکیو خیلی دوست داشتم شاید الانم دارم نمیدونم هه اما سپردم به خدا که اگه قسمت همیم برسیم و گرنه مهرش رو از دلم بیرون کنه چرا دروغ دوسش دارم اما تجربه بهم ثابت کرده هیچی چیزی رو از خدا به زور نخوام
قشنگه

مرسی گلم ❤

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباستو پسند نکردم 

:/

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
قشنگه عزیزم  چادر نپوشیدی دوماد هم بود یا فقط مادرشون

نه نبود 

قراره یه بار دیگه هم بیان که حلقه نامزدیم رو بیارن 

بله  همین چند تا تیکه وسایل منزل رو میگم

ما که هیچکدوم رو انجام ندادیم خودمون نخواستیم اطرافیان هم تیکه وسایل رو. می‌نويسن هم قدیمیا یه پولی طلایی چیزی مادردختر می‌گرفت بعنوان شیربها

چطوری شماها اینقدر خواستگار دارین ؟ من ۶ ماه یه بار یکی پیدا میشه 

😂😂

من خاستگارام زیاد بودن دیگه این آخری رو پسندیدم 😂😂