2777
2789
عنوان

مرد همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 8370 بازدید | 35 پست
نه.میخوام قطع رابطه کنم ولی نگم با من اینکارو کرده.میخوام به شوهرم  بگم زنش نبود زن اورده بود خ ...

مستقیم نگو بغلم کرده بگو حس میکنم چشم پاک نیست یا نظر سوء داره سعی کن شوهرتو قانع کنی ارتباطشو قطع کنه میگه از کجافهمیدی زن آورده، منطقی فکر کن 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درسته.حق با شماست.منطقی نیست اینطوری

شوهر من بود ی دیونه 😂😂😂تا من و یارو رو نمیکشت ول کن نبود..

اگع منطقی همسرت بگو بهش ..قطع رابطه کنیر 

اگه جفتتوت صاحبخونع اید که خیلی سخت قطع رابطع

یا  ودود ...

عرق خوری مردا رو بی غیرت می کنه 

هم به شوهرت صریح بگو و با وحشت که بدونه ترسیدی 

هم از اونجا بار کنید برید 

هم به زنش بگو که شوهرش تنبیه بشه زنه بدونه با چه جونوری داره زندگی می کنه 

سکوتت خیانته سکوت نکن 

وگرنه دفعه ی دیگه بهت ت ج ا و ز می کنه مثه آب خوردن!  بعد دیگه بیچاره میشی زندگیت به طلاق میره 

شوهرم گفت ببر بزار تو یخچال اونا.اون بنده خدا از من ساده تر .فکرشم نمیکرد همچین عوضی باشه

به شوهرت بگو که نخواد سوءاستفاده کنه ازت

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
شوهر من بود ی دیونه 😂😂😂تا من و یارو رو نمیکشت ول کن نبود.. اگع منطقی همسرت بگو بهش ..قطع رابط ...

شوهر منم دیوونست اتفاقا.از ترسم نگفتم بهش کلا.ما صاحب خونه ایم اونا مستاجر‌.انشالله به زودی برن