2777
2789
عنوان

۱۰ کیلو تو یک ماه لاغر شدم

307 بازدید | 14 پست

از روزی که تصمیم به جدایی گرفتم

از دلتنگی و غمو ناراحتی عصبی ۱۰ کیلو وزن کم کردم😢 از خودم بدم میاد خانوادم بهم سرکوفت زدن که چرا بخاطر اون ادم با بدنت اینکارو میکنی

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو پروسه طلاقم ۴ کیلو کم کردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
پراااام  من نهایت با کلی بدبختی ۵ کیلو لاغر شدم چیکار کردییی؟!

وقتی عصبی میشم درست مثل یک خانوم باردار از بوی غذا حالم بد میشه اصلا غذا نمیتونم بخورم

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

منم یبار رابطه ۴ ساله رو تموم کردم و جدا شدم

هنوز چاقم🤔

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میفهمم .توزندگی گاهی یه رنج هایی  هست که ادم رو از درون ذوب میکنه نمیشه برای کسی توضیح داد حتی ...

دقیقا

خیبی سختم بود میدونستم برم رو وزنه بعد کلی حرف میشنوم که خاک تو سرت مگع ارزش داره و فلان

وقتی عصبی میشم درست مثل یک خانوم باردار از بوی غذا حالم بد میشه اصلا غذا نمیتونم بخورم

والا من از اینم شانس نیاوردم 

مواقع عصبانیت و ناراحتی و دلخوری و امتحانات مثل خررر میخورم و چاق میشم

تف تو این شانس

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
والا من از اینم شانس نیاوردم  مواقع عصبانیت و ناراحتی و دلخوری و امتحانات مثل خررر میخورم و چا ...

چ 

شانسی من از طرفی از بوی غذا حالم بد میشه از طرفی خانوادم هی غر میزنن بخور بخور خیلی سخته

چ  شانسی من از طرفی از بوی غذا حالم بد میشه از طرفی خانوادم هی غر میزنن بخور بخور خیلی سخته

وااا

دیگه غر زدن نداره که 

یه بحرانه حل میشه میره شما هم خوب میشی 

چقدر از همه نطر به خودتون سخت میگیربد

طلاق خودش بزرگترین بحرانه زندگیه حالا بشینم غصه غذا نخوردنم بگیرم گوششون نده میگدره شما هم خوب و سرحال میشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃