2777
2789
عنوان

دوستم رگشو زد خودکشی کرد بخاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 12150 بازدید | 313 پست
تازه یکی از دوستام عاشق یکی از کشتی کج کارای امریکایی شده بود و هر روز ک میومد مدرسه دهن مارو سرویس ...

واااای خدا چند سالش بوووود😂😂😂😂😂😂😂

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا موقعه خریدنی دقت نکردم سبز برداشتم فرداش که رفتم مدرسه دیدم دوتا دوستام خط کش به دست دارن ادای ...

ای خداااا 😂😂😂😂😂😂حالا چرا به تو حمله کردن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ارررره تازه تو تقویمم تاریخ و ساعت پخش بازیای تیم ملی رو علامت میزدم و تک ب تکشونو نگا میکردم ولی ...

وای یادم انداختی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فک صوبی بودم تا ساعت ۲شب به زور بیدار میموندم شبکه ۳ بازی های پخش مجدد مسی رو نگاه کنم ☹️ خاک تو سرم واقعا😂😂😂همه بعد مدرسه با دوس پسراشون قرار داشتن من بدو بدو میومدم که اخبار ورزشی  ساعت ۲/۵ شبکه ۶رو از دست ندادم😭 چرا انقد ضایه بودم 

یادمه راهیان نور که کل کلاس میرفتنو نرفتم که بازی رئال و بارسارو از دست ندم😑🤦🏻‍♀️

[QUOTE=193608160]نه به این شدت شماها  ولی نامجون بایسم هست توی بی تی اس[/QUOTE

اهان روی اون کراش زدی پس😂

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️

ولی خدایی عجب دیونه هایی بودیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وای یادم انداختی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ فک صوبی بودم تا ساعت ۲شب به زور بیدار میموندم شبکه ۳ بازی های پخش مج ...

عععع یادش بخیر منم اینجوری بودم بعد از مدرسه سرررریع خودمو میرسوندم خونه تا میومدم میزدم شبکه ۳ ناهارمم تند تند میخوردم ک اخبار ورزشو از دست ندم

جالبشه اینه ک شبم باز تکرارشو نگا میکردم😐😐😐😐😐😐

۱۵🤣🤣

وااااای

منم تو15سالگی رو همه کراش میزدم یبارم رو مجری سمت خدا عجیب کراش زده بودم فکر کنم 12/13سالم بود😂

@گل83فروردینی     از این کراش ها داری🤣🤣🤣

نه بابا کراش کجا بود 😐💔 بره به درک چرا خودمو بکشم میرم اونو میکشم 😂😂😂😂⁦💃🏻⁩

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

@eshqbpayanm   @1378sahar   @محفود   @مائده6525221   @ماه_تنها ...

ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂#  

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
ای خداااا 😂😂😂😂😂😂حالا چرا به تو حمله کردن 

منم خط کشمو در آوردم بگم مال منم مثل  خط کش شماست رنگش فرق میکنه تا دیدن یه نگاه به همدیگه کردنو گفتن یونگ پو حمله کنید

آه سنسیز اولماز❤❤❤
2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز