2777
2789
عنوان

شوهرم مامانمو بلاک کرده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 43 پست

😂😂😂😂😂😂😂

شوهرت خیلی خوبه😂😂😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣😂😂😂یعنی قشنگ زده مادرمو بلاک کرده راحت شه😂😂😂😂اولش شوک شدم چرا بلاکش کرده 😂

خخخ واکنش خودتم جالبه ک میخندی😂😂😂

کلا باحالین زنو شوهر

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
خخخ واکنش خودتم جالبه ک میخندی😂😂😂 کلا باحالین زنو شوهر

کلا ما تعطیلیم 😂نه فکر بی پولیم نه فکر هیچی الانم که نیستش تا شش ماه اینده نمیاد دلتنگشم هستم هیچ فکرو خیالی نداریم ما با خودمون عهد کردیم هر اتفاقی افتاد دعوا و قهر نکنیم به شوخی و خنده حلش کنیم

باور نکردم 😄

شما هیچیو باور نمیکنید؟

فقط دنبال جنجال و دعوا اید ک ثابت کنید طرف دروغ میگه

۶ تا تاپیک رفتم متعسفانه و از شانس بدم همه جا شمارو دیدم

انسانم_آرزوست:#  

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       
چرا مادرت اینطوری گفته؟ مگه شوهرت بده؟

نه مامانم کلا عادت داره منو بالا ببره بقیه رو پایین حتی من ک میبره بالا خودم حرص میخورم 🤣اینم قشنگ ایندفعه زده بلاک کرده تازه شوهرم تو غربت هست دلمم واسش تنگ شده اونم خیلی ناراحته قشنگ بلاک کرده