2777
2789
عنوان

کدوم کاربر نی نی سایتو خیلی دوست دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 350 پست
@اعتصامی    آرامش میده ✨⁦❤️⁩ @عروس_خانومااااا    مثل خودم دختر خوبیه 😌🌱 ...

من خواهر شوهرتمممم نه زنداداش واییییی😂😂😂😂😂❤❤❤❤

عاشقتم به والله😂❤

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@اعتصامی    آرامش میده ✨⁦❤️⁩ @عروس_خانومااااا    مثل خودم دختر خوبیه 😌🌱 ...

الان فهمیدم چی گفتی صحنرو ترک میکنم بای...😑😂💔

چقد منگ میزنم امروز😂😑

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

سلام.

با اجازه استار عزیز

اگر کسی مایل هست براش یک صفحه قران بخونم امضام رو بخونه

به پولش احتیاج دارم🌹🍃🌹💛

آیه الکرسی ۵ هزار تومن

یک صفحه قران ۵ هزار تومن

دو صفحه ۱۰ هزار تومن

۲۰۰ صلوات ۱۵ تومن

سوره ی توحید هم اگر خواستید میخونم و بستگی به تعداد دفعات خوندنم داره هزینه ش....

لطفا ازم حمایت کنید.💛🌹 فقط درخواست دوستی بدید

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
من خواهر شوهرتمممم نه زنداداش واییییی😂😂😂😂😂❤❤❤❤ عاشقتم به والله😂❤

چرا اینطوری گفتم 😐😐💔 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

حواسم نبود ببخشید 😁😁😂😂

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

چرا اینطوری گفتم 😐😐💔  😂😂😂😂😂😂😂😂😂  حواسم نبود ببخشید 😁😁😂😂

نبابا تو درست گفتی من سوتی دادم😂😂😂💔

@زهرا_خانومم   رفیقم😍 @___kiiia___    عشقم ❤ @نیکی0   زن اولم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

هر کی از من بدش میاد لایکم کنه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.