2777
2789
عنوان

طلاق مامان و بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم وقتی دونفر تصمیم به جدایی میگیرن مطمین باش خیلی چیزا دیگ مث سابق براشون نیست دیگ اون عش ...

بابام اصلا پیداش نمیشه تو خونه صبح اول وقت میره بیرون ساعت ۱ شب میاد دوباره

چشم😭😭

چشمت بی بلا نگران نباش 

پس واقعا پدرت  هم حضور فیزیکی زیادی تو خونه نداره و بعدا میتونی با نبودنش راحت کنار بیای 

قطعا مامانت چیزایی دیده که دیگه نمیتونه تحمل کنه 

بابام اصلا پیداش نمیشه تو خونه صبح اول وقت میره بیرون ساعت ۱ شب میاد دوباره

ببین# ببین گلم از دید اونها باید نگاه کنی ممکنه مادرت دیگ خسته شده باشه ولی اگر خدایی نکرده قطعی شد از هردو جواب بخواه اگر گفتن بچه ای بگو اگر بچه ام هم به پدر نیاز دارم هم مادر این حق منه که بدونم چرا میخواید از هم جدا بشید؟! چی شد که اینجور شد وبه این نتیجه رسیدید همدیگرو دوست ندارید احساس میکنید حرمت و احترامی نمونده یا به هردلیلی که قصد جدا شدن دارید به منم یه نگاهی بکنید من این وسط بیشترین ضریه رو میخورم و حقمه که بدونم دلیل این ضربه چیه!؟ من هم بین شما قرار دارم ...

سلین 

واقعا جواب میده حتما حتما  بابام خیلی اذیت میکنه هیچوقت به مامانم وحل نمیده میزنتش ظرفا مونو م ...

اگه یه قهر ساده باشه آره جواب میده 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین# ببین گلم از دید اونها باید نگاه کنی ممکنه مادرت دیگ خسته شده باشه ولی اگر خدایی نکرده قطعی ش ...

اره واقعا خوبه ممنونم ازت و به خاطر صحبتهای خوبت مثل حرفای خالم هست که بهم ارامش میده😭💓