امروز مامانم به من و خواهرم گفت که به نظرتون طلاق بگیرم؟ بعدم بحثو جدی کرد من دارم میمیرم اخه چرا من چرا این همه بدبختی رو من باید داشته باشم همینجوری حالم بد بود و روانی بودم حالام بدتر میشه کمکم کنید من فقط ۱۲ سالمه و کاری لزم بر نمیاد اگر مامان و بابام طلاق بگیرن منو به کدومشون میدن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بابام اصلا پیداش نمیشه تو خونه صبح اول وقت میره بیرون ساعت ۱ شب میاد دوباره
ببین# ببین گلم از دید اونها باید نگاه کنی ممکنه مادرت دیگ خسته شده باشه ولی اگر خدایی نکرده قطعی شد از هردو جواب بخواه اگر گفتن بچه ای بگو اگر بچه ام هم به پدر نیاز دارم هم مادر این حق منه که بدونم چرا میخواید از هم جدا بشید؟! چی شد که اینجور شد وبه این نتیجه رسیدید همدیگرو دوست ندارید احساس میکنید حرمت و احترامی نمونده یا به هردلیلی که قصد جدا شدن دارید به منم یه نگاهی بکنید من این وسط بیشترین ضریه رو میخورم و حقمه که بدونم دلیل این ضربه چیه!؟ من هم بین شما قرار دارم ...
واقعا جواب میده حتما حتما بابام خیلی اذیت میکنه هیچوقت به مامانم وحل نمیده میزنتش ظرفا مونو م ...
اگه یه قهر ساده باشه آره جواب میده
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ