2777
2789
عنوان

راه کار لاغری فقط با یه صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 96 پست
یه لیوان شیر با یه حبه سیر

خدا مادر همسرتون رو رحمت کنه و با فاطمه زهرا (س) محشور باشند انشالله...

بعد این ترکیب رو به جای شام میل می فرمودید یا با فاصله از شام؟ این ها رو با هم بجوشونیم؟ چه مدت؟ حبه سیر درسته باشه یا خورد بشه و اگر درسته هست چطور خورده بشه؟

بزرگواری می کنید دقیق تر بفرمایید.

البته احتمالا گوگل اطلاعاتی در این خصوص داره ولی خب شما که شخصا تجربه کردید راهنمایی های ارزشمندی دارید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه دبر  جواب دادن منو میخای بزاری برای کسی که نمیشناسی مگه بدهکارم چه جالب لایکم داری &n ...

جاااااااان؟؟؟

اشتباه ریپ زدی.

من صلوات فرستادم گلم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یه لیوان شیر با یه حبه سیر بجوشون با کمی عسل 

متوجه شدم عزیزم.اما خواهرانه بهت میگم؛کاش اول کامل تایپ میکردی.بعدشم نکات و مقدار دقیق رو میگفتی.آخرم میگفتی هرکس دوست داره ی صلوات بفرسته.

خدارحمت کنه مادرشوهرتونو.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.