2777
2789
شده

نه عزیزم برو تو اینترنت درباره بغلی بخون

این الان درکی نداره که بخواد بهانه بگیره

قطعا نفخ داره

یه کم زیره سیاه و رازیانه دم کن روزی سه چهار قطره بریز تو دهنش

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

تا ۴۰ روزگی میگن عادیه و چیزی به اسم بغلی شدن نداریم یکم مطلب سرچ کن بخون و سرچ کن هر گریه نوزاد نشونه چیه مشکل داره که گریه می‌کنه طفلی 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حس خوبی داره بچه ی تازه بدنیا اومده رو بغل کنی😍

همین حس خوب بعد پدر  مادر مدر بجه رو درمیاره😐 بچه رو هی میان بغل میکنند اینم عادت میکنه دیکه نمیشه گذاشتش زمین😐😐 من جا اسی بودم هرجی زورم میزد گریه میکرد بغلش نمیکردم تا درست بشه😂ظالمم خودتونید عادت کرده باید از عادت بیفته وگرنه😐دخلش اومده  بچه به محض بدنیا اومدن حتی واسه شیر دادنم نباید  بغلش کرد بابد کنارش خوابید شیرش داد 

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

شاید کولیک داره عزیزم 

دختر منم 41 روز نوچ بستری بود وقتی آوردیمش خونه فقط بغلش میکردم بعدشم به اصطلاح بغلی شد الان پنج ماهشه دیگه بهتر شده 

ی کم صبور باش اون بهت احتیاج داره

یکم مطالعه کن

اون خانمی که گفت بچه جیغ میزنه 

اون تربیت اشتباه خودتون هست که هربار جیغ زده به خواست ش رسیده

استارتر الان خواهش میکنم به حرف خاله خانباجی ها گوش نکن

علم روانشناسی روز رو مطالعه کن و بچه ت رو درست تربیت کن

برای نفخ هم از دکتر دارو بگیر

فیلم روش ماساژ شکم نی نی رو دان کن برا از این به بعدت خوبه

وقتی آرومه و حالش خوبه ماساژ بده که نفخ نکنه

اکر آروغ نزد

یه چن دقیقه بذارش زمین بعد دوباره سعی کن آروغش رو بزنه

همین حس خوب بعد پدر  مادر مدر بجه رو درمیاره😐 بچه رو هی میان بغل میکنند اینم عادت میکنه دیکه ن ...

اشتباه نکن عزیزم

الان میگن برا ثواب خدا برین بچه های شیر خوار یتیم خونه رو بغل کنید که حس خوب بهشون منتقل شه

بعد شما میگین بچه دو سه هفته رو بذاره گریه کنه

نه مادر خوب ، مشکلات زیاده

یه مدت دل دردشونه تا وقتی روده هاش گشاد شه

بعد شب بیداری و روز خوابی

و بعد بد غذایی و ...........

با محبت همه مراحل رو پشت سر بذار، .یه مادر حتی وقتی خسته میشه هم نباید از مادرانش کم بشه

الان دختر منم شیرشو خورده اروغم زده جاشم خشکه گیج خوابم هست ت بغلم میخابه میزارم زمین گریخ میکنه چکا ...

بخواب بچتو بذار رو بالشت خودت زير پتوى خودت بذار بفهمه كنارشى من دخترم شب تا صبح دستمو ميگيره و سرشو فرو ميكنه تو سينم با اينكه شيرخشكيه...البته بدخواب نباشى بيوفتى روش عيبناك ميشه

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

استارتر بچه رو بگیر بغلت اما راه نرو بشین بغلش کن برای نفخش قطره داروخانه بهت میده از دکتر بپرس کدوم بهتره بگیر بده بهش مطلقا داروی گیاهی و جوشونده و این ها بهش نده میتونی روی پات بخوابونی تکونش بدی آروم تا راحت بخوابه 

belfijoon هستم