2777
2789
عنوان

دوران نامزدیم...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه سال نامزد بودم یه بارمنو نبرد بیرون همش کارکار کار زندگیش کارش بود فقط گل میخرید وقتایی ک ...

الان چطوره منم مثلا میگم شارژ ندارم یا نت ندارم نمیگه بقرستمم واست باید خودم بگم تا بفرسته نمیدونم گیجه یا دلش نمیخاد خرج کنه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
قد دنیا دلم گرفته کاش کاراش درست شه خونه بخریم بریم

انشالله عزیزم برات ارزوی خوشبختی میکنم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
الان چطوره منم مثلا میگم شارژ ندارم یا نت ندارم نمیگه بقرستمم واست باید خودم بگم تا بفرسته نمیدونم گ ...

بعضیا ذهنشون این مدلیه البته شوهرم خانوادش بهش یاد میدادن ب حرف اونا بود کلا..الان همه چی خوبه خودش حواسش هس چی کم دارم چی میخوام هوا گرمه میگ برو مانتو بخر نمیرم تو گوشی میگ نت نداری بخرم خیلی خوب شده ولی نامزد بودیم هیچی ب هیچی عید ب عید عیدی میاورد فقط بهم پول نمیداد حتی پولایی ک برام ب عنوان کادو میاوردن ب بهونه ای میگرف ک بعد ها فهمیدم همشو خواهرومادرعفریتش یادش میدادن..اولشه نمیدونن زن و زندگی چیه بگذره خودشون متوجه میشن

بعضیا ذهنشون این مدلیه البته شوهرم خانوادش بهش یاد میدادن ب حرف اونا بود کلا..الان همه چی خوبه خودش ...

باز خوبه عیدی میاورد خخخ من عید واسه خودم لباس خریدم گفتم اون خریده خواهرش کلا راهنماییش نمیکنه که باید چیکارکنه مادرشم فوت شده منم الان که دارم خرید عروسی میکنم به هیچکدوم تعارف نکردم که باهام بیان.زنداداشمم تازه داداشش عقد کرده هی میاد جلو من میگه اینو بردیم برا عروسمون اونو بردیم منم تصمیم گرفتم دیگه عروسی کنم دوساله نامزدم رو هم رفته ۱۰تومن طلا برام نیورده

باز خوبه عیدی میاورد خخخ من عید واسه خودم لباس خریدم گفتم اون خریده خواهرش کلا راهنماییش نمیکنه که ب ...

نمیدونم چ حکمتیه خانواده شوهر انقد حسود میشن بعصی وقتا فک میکنم داداشم زن بگیره منم قراره اینجوری شم یعنی بعد فک میکنم انقد بلاسرم اوردن دیگ سر یکی دیگ من نمیارم حداقل اون خوش باشه