شوهرم بیشتر حقوقی و ک میگیریم میزاره پس انداز بعضی ماه کم میاریم از پس انداز میخوریم اما یخورده خسیس بازی در میاره البته این اوضاع ام بی تقصیر نیس مثلا این ماه ۵ تومن حقوق گرفت ۴ تومن شو رپس انداز اونم با یه بچه چون مستاجر اخر ماه باید خونمون و عوض کنیم میگ باشه بزاریم رو پیش وقتی خونه رو عوض کردیم هرچی خاستی میخرم وسیله ام ک ده روز پیش واس خونه خرید کردیم ولی من میگم کمه حداقل ۳ تومن شو بزار من دلم خیلی چیزا میخاد اما واقعا مدارا میکنم اما تازگیا خسته شدم همش غر میزنم سرش واقعا هنوز میوه نوبرانه نخوردم خیلیم گرون از خودم خسته شدم چ زندگیه میگ من تو چ فکریم تو تو چ فکری بخاطر مستاجر حق میدم بهش ولی منم خسته شدم چیزایی ک دلم میخاد نمیتونم بخورم و بپوشم
خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫
واقعا چرا میگین همسرش خوبه رفتارش ؟؟؟؟ هر چیزی اندازه داره کسی که ۵ تومن حقوق میگیره ن۶ایتش ماهی نصفشو باید پس انداز کنه نه همشو تقصیر نداری استارتر منم بودم داغون میشدم
هم شوهرت حق داره هم تو این روزارو منم گذروندم عزیزم میگذره ازنظر پوشاک کوتاه اومدم ولی خوراک شوهرم کم نذاشت شده ازهرمیوع دو سع تا میگرفت یکم مدارا کن اونم دلش نمیخاد که ایتجوری زندگی کنید
کاملا حق با تو هست ولی حالا فرصت بده اگه خونه جدید هم همینکارو کرد واقعا جدی برخورد کن حداقل نصف باید خرج کنه مگه عمر ادمیزاد چیه اینقدر بخواد حسرت به دل بمونه
اره میدونم ولی بمنم سخت میگذره از نظر پوشاک چجوری کوتا اومدین واقعا اونمیه دردسره
باور میکنی سالی یبارم مانتونمیگرفتم یا مثلا عیدمومیدادم مانتومیگرفتم لباس توخونه ای هام همش کهنه بود البته بابام ایناهم یکم کمک میکردن لباس دخترم که کلا بااونابودیجوری میگذشت دیگ ولی الان خداروشکر صاحبخونه شدیم ماشین شدیم ولی بازم قناعت میکنم دوتادختردارم شرایطه سختیه